Facebook Pixel «Μέχρι το Πάσχα η ετυμηγορία του ΣτΕ»!
| 2015-03-19 23:53:00

«Μέχρι το Πάσχα η ετυμηγορία του ΣτΕ»!

«Μέχρι το Πάσχα η ετυμηγορία του ΣτΕ»!

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την δικαστική υπόθεση της ΑΕΚ στο ΣτΕ, για την κατασκευή του γηπέδου της, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Έθνος»

 Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Μέχρι το Πάσχα η ετυμηγορία του ΣτΕ για την «Αγια-Σοφιά»! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», η Ολομέλεια του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου προτίθεται να τρέξει τάχιστα τις διαδικασίες έκδοσης απόφασης μετά την πρόσφατη εκδίκαση των προσφυγών (σ.σ.: χθες ολοκληρώθηκε η υποβολή των σχετικών υπομνημάτων όλων των πλευρών), τόσο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας όσο και των «17 πολιτών», κατά του γηπέδου της ΑΕΚ.

Πηγές αναφέρουν ότι το σώμα των δικαστών αναμένεται να διασκεφτεί το αργότερο μέχρι τέλος του τρέχοντος μήνα, κάτι που σημαίνει ότι αμέσως μετά θα γίνει γνωστό -έστω και ανεπίσημα- το αποτέλεσμα. Νομικοί κύκλοι διατείνονταν πως η επίσπευση των διαδικασιών σχετίζεται με την αποχώρηση του προέδρου του ΣτΕ Σ. Ρίζου τον προσεχή Ιούνιο (αναλαμβάνει πόστο στην Προεδρία της Δημοκρατίας), καθότι δεν επιθυμεί να αφήσει κανένα ανοιχτό μέτωπο πίσω του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags