Facebook Pixel Τελικό η Σεβίλλη, απογοήτευση η Φιορεντίνα!
| 2015-05-14 23:55:00

Τελικό η Σεβίλλη, απογοήτευση η Φιορεντίνα!

Τελικό η Σεβίλλη, απογοήτευση η Φιορεντίνα!

Την πρόκριση της στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με ακόμα μία νίκη, μετά το 3-0 στην Ισπανία, πανηγύρισε η Σεβίλλη η οποία πέρασε με 2-0 και από το «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα σε μία τραγική Φιορεντίνα.

Οι Σεβιγιάνοι λοιπόν πηγαίνουν στον τελικό στις 27 Μαΐου με συνολικό σκορ 5-0 και στόχο να διατηρήσουν την κούπα σπίτι τους, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το είχαν σηκώσει και πέρυσι!

Τέλειωσε πριν καν αρχίσει

Η Φιορεντίνα μπήκε αποφασισμένη να κυνηγήσει το θαύμα και την ανατροπή του 3-0, όμως ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε και ότι η πρόκριση είχε χαθεί την προηγούμενη Πέμπτη. Οι Ιταλοί μπήκαν φορτσάτοι και πίεσαν πολύ στα πρώτα λεπτά, όμως στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία της Σεβίλλη έγινε το 0-1 και όλα τέλειωσαν. Ο Μπανέγκα με εκτέλεση φάουλ έφερε την μπάλα στην περιοχή και ο Μπάκα την έστειλε στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό σόκαρε τους «βιόλα» και βοήθησε τους φιλοξενούμενους να κάνουν ακόμα πιο εύκολο το βράδυ τους, καθώς στο 27' ο Κόκε έστρωσε στον Καρίσο και αυτός έγραψε το 2-0 και «σφράγισε» την πρόκριση!

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά και το τέλος του αγώνα, καθώς παρότι οι Ιταλοί κυνήγησαν έστω ένα τιμητικό σκορ, δεν πέτυχαν κάτι καλύτερο. Στην επανάληψη είχαν ευκαιρίες, έχασαν και πέναλτι με τον Ίλιστις στο 67', όμως το 2-0 για την Σεβίλλη ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags