Facebook Pixel Αυτό το δεκάρι θα κάνει αγγέλους στο Καραϊσκάκη!
| 2014-05-29 09:15:00

Αυτό το δεκάρι θα κάνει αγγέλους στο Καραϊσκάκη!

Αυτό το δεκάρι θα κάνει αγγέλους στο Καραϊσκάκη!

Ποια μεταγραφή θέλει όσο τίποτα άλλο στον Ολυμπιακό, αποκαλύπτει ο Αλέφαντος στον sportdog! "Φαντεζί, με καλά πόδια, θα γεμίζει το γήπεδο" – Φοβερή ανάλυση για Μανωλά!

Διαβάζω για Μανωλά, Ίντερ και άλλα τέτοια, εγώ την άποψή μου θα σας πω διότι βλέπω πάρα πολύ ξένο ποδόσφαιρο και δεν το βλέπω ως φίλαθλος με πατατάκια στο στόμα… Καταρχήν για τον Μανωλά όταν πολλοί δεν τον ήθελαν στον Ολυμπιακό, εγώ είχα βγει και είχα πει ότι τον θέλω από την ΑΕΚ διότι έβλεπα την ταχύτητά του. Είχε πολλά κουσούρια τότε, αλλά ήταν νέος και είχε μία ταχύτητα εκπληκτική. Επίσης όταν τον πρώτο καιρό δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό, εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα και φώναζα ότι είναι αδιανόητο να μην παίζει ο Μανωλάς βασικός.

Τι γίνεται όμως. Για να παίξεις σε μεγάλη ξένη ομάδα πρέπει να ξέρεις και μπάλα. Να μην είσαι μόνο ο στόπερ που αναχαιτίζει. Να μην είσαι μόνο ο στόπερ που διώχνει την μπάλα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει από την Ντόρτμουντ τον Χούμελς και όχι τον Παπασταθόπουλο. Ο Φαν Χάαλ τον Χούμελς θέλει. Κι ας είναι αργός. Διότι ξέρει μπάλα, έχει μυαλό ο Χούμελς πίσω.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μερτεσάκερ επιβιώνει τόσα χρόνια στην Άρσεναλ παρά την αργότητά του, πολύ βαρύς, αλλά συνεχίζει και τον κρατάει η Άρσεναλ. Βλέπεις τον Μερτεσάκερ και λες "καλά αυτόν αν τον πετύχουνε στο ξέφωτο, πώς θα τους προφτάσει"; Και πραγματικά έχει εκτεθεί αρκετές φορές. Όμως τον θέλει ο Βενγκέρ διότι ξέρει μπάλα και βγάζει παιχνίδι από πίσω.

Οι μεγάλοι ξένοι προπονητές θέλουν τον στόπερ να έχει καλή μεταβίβαση. Σας έχω ξαναπεί ότι ο Σιόβας για παράδειγμα είχε βελτιωθεί πολύ πριν τον τραυματισμό του και ότι αν δούλευε πολύ να βελτιώσει κι άλλο την ταχύτητα, να γίνει πιο ελαφρύς, θα μπορούσε να παίξει σε πολύ μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Διότι ξέρει πολλή μπάλα, έχει φοβερή μεταβίβαση, βγαίνει μπροστά.

Ο κορυφαίος πίσω όλων των εποχών ήταν ο Μπεκενμπάουερ. Πολύ μπροστά από την εποχή του. Εκπληκτική μπάλα ήξερε για τη θέση του, έβγαινε μπροστά, ήταν ηγέτης. Αργότερα ηγέτης πίσω ήταν ο Μπαρέζι. Μεγάλη μπάλα.

Θέλεις 100 ευρώ μπόνους με το καλημέρα; Έλα στη mybet κι έγινε!

Ο Μανωλάς έχει πολλά προσόντα που δεν βρίσκεις εύκολα. Ταχύτητα μεγάλη, δύναμη, έκρηξη, άλμα φοβερό. Αν είχε την ταχύτητά του ο θείος του ο Στέλιος Μανωλάς που έκανε μεγάλη καριέρα, θα έπαιζε εκείνη την εποχή στη μικτή κόσμου!

Πρέπει να δουλέψει πολύ ο Κωστάκης ο Μανωλάς την τεχνική του και τη μεταβίβασή του. Όχι πετάω την μπάλα λάθος. Δεν επιτρέπεται. Όχι δίνω απλώς την μπάλα δίπλα. Θέλω να σε δω να κάνεις τη σωστή μεταβίβαση όταν είσαι υπό πίεση. Αλλιώς δεν πρόκειται να παίξεις σε μεγάλη ξένη ομάδα. Πάγκο θα τρως. Πρέπει να δουλέψεις πολύ σε αυτό που λέω. Έχεις τη δυνατότητα να το φτιάξεις, βελτιώνεται αυτό.

Πριν πάμε στη μεταγραφή που θα ήθελα πολύ στον Ολυμπιακό, να σας πω για τον Ζέεντορφ. Όταν τα κανάλια τον έγλειφαν επειδή υπήρξε πράγματι μεγάλος παίκτης, εγώ έβγαινα εδώ και τον έκραζα και σας έλεγα ότι αυτός δεν θα πετύχει στη Μίλαν ως προπονητής. Από τα πρώτα ματς που είδα, τόνιζα ότι πρόκειται για γελοία κατάσταση με το κουστούμι στον πάγκο, ανύπαρκτος ως προπονητής.

Πράγματι λοιπόν τον διέσυρε ο Μπερλουσκόνι και ο Γκαλιάνι, τον διώξανε αμέσως, μάλιστα ο Γκαλιάνι χαρακτήρισε "τρελές" τις επιλογές του και το κοουτσάρισμά του.

Από όλα αυτά τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, εγώ έναν θέλω. Δεν λέω ότι οι άλλοι δεν είναι καλοί, μπορεί να είναι, εγώ όμως έναν ξέρω και γι΄ αυτόν είμαι βέβαιος: Ροζίτσκι. Αυτός θα είναι μάνα καημένη για τον Ολυμπιακό. Και στην ηλικία που είναι, τον έχω δει, ξέρω σε τι κατάσταση είναι, εκπληκτική μεταγραφή θα ήταν για τον Ολυμπιακό. Αυτό το "δεκάρι" αν πάρει ο Ολυμπιακός, θα γεμίζει το Καραϊσκάκη σε κάθε ματς.

Με κλειστά μάτια. Θα κάνει αγγέλους εδώ. Φαντεζί, γρήγορος, καλές πάσες, καλά πόδια για σουτ, τον έχω ξαναπεί παλιότερα όταν δεν είχε ακουστεί καν τότε το όνομά του. Τέτοιον παίκτη χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να γίνει πιο γρήγορος και πιο θεαματικός.  

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ φυσικό στήθος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου βγαίνει έξω από το μαγιό! "Κλικ" εδώ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags