Facebook Pixel Κόβει την ανάσα το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του 27χρονου αστυνομικού!
| 2014-05-31 20:03:00

Κόβει την ανάσα το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του 27χρονου αστυνομικού!

Κόβει την ανάσα το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του 27χρονου αστυνομικού!

ΡΙΓΗ συγκίνησης προκαλεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του 27χρονου αστυνομικού στη σύζυγό του, λίγο προτού βάλει το υπηρεσιακό περίστροφό του στο κεφάλι και πατήσει τη σκανδάλη.
 

Στο μήνυμα, ο αστυνομικός ζητούσε από τη γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι μόλις δύο μηνών να ονομάσει το παιδί τους Ζωή και να τον θάψουν στην Κρήτη.

Ο άτυχος Γιώργος Γιαννιδάκης, με καταγωγή από το Ηράκλειο, είχε πάρει μετάθεση πριν από λίγο καιρό στην Κέρκυρα όπου είχε μετακομίσει με την οικογένειά του. Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει ποιοι ήταν οι λόγοι που ώθησαν στην αυτοκτονία τον καλό οικογενειάρχη και αγαπητό συνάδελφο, όταν μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει πατέρας. Η γειτονιά του στην Κέρκυρα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί το χαμογελαστό παλικάρι που τους χαιρετούσε όλους εγκάρδια κάθε μέρα, ενώ στην Κρήτη το πένθος είναι βαρύ.

Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες, αλλά πολύ περισσότερο για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Στο μεταξύ, σπαρακτικά είναι τα μηνύματα στο facebook για τον 27χρονο. «Α, ρε Γιώργο, έφυγες νωρίς… Γιατί; Να χαμογελάς εκεί που πας, όπως έκανες πάντα. Καλό σου ταξίδι» γράφει συντετριμμένος ένας φίλος του, ενώ σε άλλη ανάρτηση αναφέρεται: «Ρε Γιώργη, μας άφησες νωρίς. Τι είχες κατά νου; Καλό σου ταξίδι, φίλε». «Ενα παλικάρι γεμάτο ζωή, με όνειρα για το μέλλον. Εδειχνε να περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής του ως νέος πατέρας». «Της καρδιάς μου βασιλιά με τον ήλιο στα μαλλιά, μην περνάς τη χαρακιά, η ζωή είναι πιο γλυκιά…». «Αν ξέραμε κάτι, αν είχαμε ακούσει κάτι, αν μας είχε πει κάτι, ίσως να μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε» γράφουν συγκλονισμένοι οι φίλοι του.

Ο 27χρονος κηδεύτηκε χθες στις 4.00 το απόγευμα στην αγαπημένη του Κρήτη, στο χωριό Ελιά Ηρακλείου, όπου παρέστησαν εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία και να του πουν το τελευταίο «αντίο». Η οικογένεια παρακάλεσε αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο αθλητικό σωματείο «Ηράκλειο – Ρυθμός – Αθληση».

Πηγή: to-mati.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags