Facebook Pixel Για αυτό δεν πήρε Ρομπέρτο στην Εθνική!
| 2014-11-08 23:30:00

Για αυτό δεν πήρε Ρομπέρτο στην Εθνική!

Για αυτό δεν πήρε Ρομπέρτο στην Εθνική!

Διαβάστε ΜΟΝΟ στον Sportdog τον (απίθανο) λόγο για τον οποίο ο Ντελ Μπόσκε δεν κάλεσε τον Ρομπέρτο στην Εθνική Ισπανίας, αν και ο πορτιέρο του Ολυμπιακού το άξιζε...

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έκανε τη μεγάλη έκπληξη και διέψευσε τον ...Μίτσελ, τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά τα ισπανικά ΜΜΕ που πίστεψαν πως θα καλούσε τον Ρομπέρτο στους "φούριος ρόχας".

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας επέλεξε τους Ίκερ Κασίγιας, Νταβίντ Ντε Χέα και Κίκο Κασίγια για τη θέση του τερματοφύλακα για τους αγώνες με Λευκορωσία (15/11) και Γερμανία (18/10), αφήνοντας εκτός τον άσο του Ολυμπιακού παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σκύλος έψαξε το θέμα και η στήλη «Sportdog Penalty» αποκαλύπτει τον λόγο που ο... Άγιος Ρομπέρτο δεν χώρασε στην αποστολή της Εθνικής! Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, ο βασικός λόγος είναι πως ο Ντελ Μπόσκε θεωρεί υποτιμητικό για το ισπανικό ποδόσφαιρο, να καλεί παίκτη που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα!!

Ο Ισπανός εκλέκτορας αδιαφορεί που ο Ρομπέρτο για δεύτερη συνεχόμενη σεζον είναι στους κορυφαίους κίπερ του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν τον νοιάζει ούτε το γεγονός πως χτίζει ένα σπουδαίο ρεκορ στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο διάστημα που αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρομπέρτο έχει να επιδείξει 75 % επιτυχία στις εκτελέσεις πέναλτι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει συγεκριμένα 3 αποκρούσεις στα 4 πέναλτι!

Το φοβερό είναι πως έπιασε των "Ιμπρα", Μιτροβιτς, Βιντάλ πέφτοντας στη δεξιά του γωνία και μόνο ο Φαν Πέρσι τον νίκησε που επέλεξε την αριστερή!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: H γυναίκα ψοφάει για μεγάλο πέος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags