Facebook Pixel «Γίναμε μάρτυρες απαράδεκτης συμπεριφοράς»
| 2014-12-01 19:40:00

«Γίναμε μάρτυρες απαράδεκτης συμπεριφοράς»

«Γίναμε μάρτυρες απαράδεκτης συμπεριφοράς»

Την συμπεριφορά των ανθρώπων του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος καταγγέλλει η διοίκηση του Αρη με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σχετικά με την απαράδεκτη φιλοξενία, που για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε από την αρχή του πρωταθλήματος, έχουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:

Κατά την είσοδο των μελών της Διοίκησης του ΑΡΗ στο χώρο των επισήμων, υπάλληλοι της ομάδας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, τους έδιωξαν με απρεπέστατη και προκλητική συμπεριφορά, λέγοντάς τους: «Να πάτε στο πέταλο των φιλοξενουμένων. Αυτό που σας δώσαμε.»

Παράλληλα, στον Γιώργο Γαλανό, τον επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού μας Τμήματος, κατά τη διάρκεια της εισόδου στο πέταλο, του απαγόρευσαν την πρόσβαση, ζητώντας του να κόψει εισιτήριο.

Προσπερνώντας αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά, ο ίδιος έδωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (και μάλιστα χωρίς παραστατικό).

Έπειτα από διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις που διαδραματίστηκαν κατά την είσοδό του, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Βυζαντίου, τον οποίο αναμένουμε ακόμη στο πέταλο για να δώσει ένα τέλος στον τραγέλαφο, όπως ο ίδιος υποσχέθηκε.

Πέραν όλων των παραπάνω, γίναμε μάρτυρες της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ συμπεριφοράς προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας.

Τέλος, οι οπαδοί μας, ενώ είχαν προμηθευτεί κανονικά εισιτήριο και βρίσκονταν εγκαίρως στο γήπεδο, έπειτα από «πιέσεις», εισέρχονταν στη θύρα των φιλοξενουμένων του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας μέχρι και 20 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.

Λυπούμαστε για την απαράδεκτη φιλοξενία. Αυτό που αντιμετωπίζουμε, δυστυχώς, σαν ΑΡΗΣ, διοίκηση και κόσμος, είναι η «κληρονομιά» των προηγούμενων διοικήσεων.

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags