Facebook Pixel Έγινε της... μαυρόγατας!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-21 19:31:00

Έγινε της... μαυρόγατας!

Έγινε της... μαυρόγατας!

Στο ντέρμπι του Tyneside, στον αγγλικού Βορρά, η Σάντερλαντ έκλεισε το σπίτι της "μισητής" Νιούκαστλ επικρατώντας με 0-1 με γκολ του Άνταμ Τζόνσον!

Στο 26` ο Λάρσον βρήκε με εξαιρετική μπαλιά στην κίνηση τον Φλέστερ, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά το οριζόντιο δοκάρι! Η Νιούκαστλ απάντησε με ένα ωραίο σουτ του Αγιόθε που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 38’ ο Γουίκαμ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στην αγκαλιά του Άλνγουικ. Ο ίδιος παίκτης είχε ένα καλό σουτ και στο 42’, αλλά τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και με συνολικά με πέντε κίτρινες κάρτες!

Με τον Τέιλορ να χτυπά άσχημα στο δοκάρι και να «παγώνει» προς στιγμήν όλο το γήπεδο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο αμυντικός της Νιούκαστλ όμως όχι απλά σηκώθηκε, αλλά κατάφερε να συνεχίσει κανονικά στο ματς. Η Σάντερλαντ ήταν και πάλι αυτή που άγγιξε το γκολ, όμως στο 54’ ο Ζόρντι Γκόμεζ από εξαιρετική θέση πλάσαρε εντελώς λάθος και πέταξε στα σκουπίδια μια τεράστια ευκαιρία.

Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ομάδας του Άλαν Πάρντιου να φτάσει μια… ανάσα από το προβάδισμα. Ο Παντίλιμον, ωστόσο, «έβγαλε» με εντυπωσιακό τρόπο το καταπληκτικό πλασέ του Αγιόθε και διατήρησε το μηδέν στην άμυνά του. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν, με τον Άρμστρονγκ, από τη μία, και τον Τζόνσον, από την άλλη, να μην μπορούν ούτε αυτοί να βρουν στόχο!

Και εκεί που όλα έδειχναν να μένουν στο μηδέν, ο Άνταμ Τζόνσον στο 90ο λεπτό τελείωσε ιδανικά μια αντεπίθεση της Σάντερλαντ και… εκτελώντας τον Άλνγουικ, χάρισε στην ομάδα του μια τεράστια νίκη, την τρίτη συνεχόμενη μέσα στο σπίτι της μισητής αντιπάλου της!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags