Facebook Pixel Ο “δήμιος” των “ερυθρόλευκων” για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
| 2015-01-30 18:49:00

Ο “δήμιος” των “ερυθρόλευκων” για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ο “δήμιος” των “ερυθρόλευκων” για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία από παλιό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ανέβασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο προφίλ του στο Facebook, με αφορμή την κλήρωση των “8” του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπες ξανά τις δύο ομάδες.

Με νοσταλγία θα πρέπει να θυμάται τα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης. Βλέπετε, ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης και πρώην πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ δίψαγε για τέτοια ματς και όπως παλαιότεροι βετεράνοι του Δικεφάλου, έτσι και αυτός είχε αναδειχτεί πολλές φορές δήμιος των “ερυθρόλευκων”, με τα καθοριστικά γκολ που σκόραρε.

Οι δε ΑΕΚτζήδες του είχαν βγάλει και σύνθημα που σχετιζόταν με αυτά τα ντέρμπι. «Σε βλέπει ο Ελευθερόπουλος και τρέμει, γεια σου Ντέμη, γειά σου Ντέμη», του φώναζαν απ'τη Σκεπαστή. Γι'αυτό στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 31 Ιανουαρίου 1999, όταν ο Νικολαΐδης σκόραρε το 2-0 κατά του Ολυμπιακού έφυγε και πανηγύρισε στην εξέδρα των σκληροπυρηνικών.

Με αφορμή την κλήρωση των “8” του Κυπέλλου που έφερε την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, ο Νικολαΐδης ανέβασε στο Facebook φωτογραφία από παλιό ντέρμπι.

Δείτε τη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags