Facebook Pixel Στο χειρουργείο με εντολή γιατρού: Αγωνία για την Ελένη!
Life
| 2015-02-13 10:10:00

Στο χειρουργείο με εντολή γιατρού: Αγωνία για την Ελένη!

Στο χειρουργείο με εντολή γιατρού: Αγωνία για την Ελένη!

Οι μέρες πλησιάζουν και η αγωνία έχει φτάσει στο κόκκινο!
 

Η Ελένη μπήκε πλέον στην τελική ευθεία για τη γέννηση του τέταρτου μωρού της και όλοι περιμένουν τη μέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον μπέμπη της.

Μόνο που η παρουσιάστρια έχει αρχίσει πλέον και φοβάται πολύ, όπως διαβάζουμε στο kamikaze.gr. Τρέμει μόνο και μόνο την ιδέα ότι θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας, εκείνη δεν ηρεμεί. "Μάκη, φοβάμαι μην πεθάνω", λέει στον σύντροφό της με την αγωνία χαραγμένη στο πρόσωπό της.

Εκείνος από την πλευρά του την καθησυχάζει, αφού πλέον η καισαρική έχει εξελιχθεί σε επέμβαση ρουτίνας και η τεχνική της έχει τελειοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ της τονίζει ότι όλη της η σκέψη θα πρέπει να είναι στη στιγμή που θα κρατήσει για πρώτη φορά το παιδί της, τον καρπό του μεγάλου έρωτά τους.

Η Ελένη φοβάται το χειρουργείο, αλλά δυστυχώς για εκείνη δύσκολα θα το αποφύγει. Το συζήτησε πολλές φορές με το γιατρό της, αφού τα τρία παιδιά της, τον Άγγελο-Ιωάννη, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, τα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και η επιθυμία της είναι να γεννήσει έτσι και το τέταρτο μωρό της. Όμως από τη μία η ηλικία της και από την άλλη οι ταχυπαλμίες που την ταλαιπωρούν, οι οποίες είναι πιο συχνές όταν υπάρχει και μία εγκυμοσύνη, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η καισαρική είναι μονόδρομος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags