Facebook Pixel «Θα είμαστε περαστικοί από την κατηγορία»
| 2015-09-17 17:43:00

«Θα είμαστε περαστικοί από την κατηγορία»

«Θα είμαστε περαστικοί από την κατηγορία»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Άρη, Κώστας Καζναφέρης, και μίλησε για το νέο ξεκίνημα των «κιτρίνων» στην Γ Εθνική με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά πως με το υπάρχον υλικό, ο Αρης θα καθαρίσει γρήγορα την υπόθεση-άνοδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Άρη. Βλέπω πολύ καλό κλίμα, οργάνωση. Ήρθε ένας πρόεδρος που κατευθείαν έδειξε τις προθέσεις του. Πήρε παίκτες, συμμάζεψε την ομάδα, όλα αυτά είναι καλά σημάδια. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο, παρόλο που είναι σε χαμηλή κατηγορία».

Για το υλικό του Άρη και όλες αυτές τις μεταγραφές: «Νιώθω πολύ καλά που θα έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Η ποιότητά τους δε μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Δε αισθανόμαστε καν ότι είμαστε στη Γ Εθνική. Η ποιότητα των προπονήσεων είναι εξαιρετική και πιστεύω πως θα είμαστε περαστικοί από αυτή την κατηγορία. Με όλα αυτά τα παιδιά, θεωρώ πως η άνοδος είναι δεδομένη».

Για το ενδεχόμενο να γίνουν κι άλλες μεταγραφές: «Είναι καλό να έρχονται περισσότεροι παίκτες. Έτσι ανεβαίνει το επίπεδο και μέσα από τον ανταγωνισμό, γινόμαστε όλοι καλύτεροι. Όμως το πιο σημαντικό είναι να ανέβει η ομάδα χωρίς καμιά απώλεια».

Για την έλευση Αναστόπουλου: «Είναι λάτρης της τακτικής και της πειθαρχίας. Θεωρώ πως πείστηκε από το πλάνο του κ. Καρυπίδη και για αυτό ήρθε και στην ομάδα».

Για την αβεβαιότητα που ταλαιπώρησε τον Άρη το καλοκαίρι και την επόμενη μέρα με Καρυπίδη: «Ήταν μια κατάσταση πολύ περίεργη για τον Άρη, όμως με την έλευση του κ. Καρυπίδη, όλα έχουν ξεκαθαρίσει. Είναι ενθουσιασμένος με την ομάδα και το πλάνο του είναι να βρίσκεται ο Άρης σε δύο χρόνια στη Σούπερ Λιγκ».

Τέλος είπε και κάτι για τον κόσμο του Άρη: «Καταλαβαίνω ότι πέρασαν δύσκολες στιγμές. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ξαναγεμίσουμε το γήπεδο ευχαριστώντας τον κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags