Facebook Pixel Τρελό deal στον ΠΑΟΚ! Πουλάνε τον...
| 2015-11-18 23:20:00

Τρελό deal στον ΠΑΟΚ! Πουλάνε τον...

Τρελό deal στον ΠΑΟΚ! Πουλάνε τον...

Αν και έχουμε γράψει πολλές φορές για τα ...λάθη και τα στραβά του Άρνεσεν, αν καταφέρει και ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή τον Γενάρη, θα είναι μία τρομερή κίνηση.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΑΟΚ ενόψει του Γενάρη, καθώς οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν σίγουρα για έναν κεντρικό αμυντικό και ένα αμυντικό χαφ, ενώ ο Φρανκ Άρνεσεν έχει έτοιμη λίστα, σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια ακόμα κίνηση!

Μάλιστα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι ενήμερος για το συγκεκριμένο πλάνο και έχει δώσει το ελεύθερο στον Δανό να κινηθεί στην αγορά και να βρεις τους κατάλληλους, δίνοντας την υπόσχεση, πως αν αξίζει, θα βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και θα πληρώσει καλά για δύο βαρβάτες μεταγραφές.

Ωστόσο, εκτός από... αφίξεις, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στον Δικέφαλο είναι πολύ πιθανό να έχουμε και πωλήσεις παικτών! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ενημέρωση από το εξωτερικό, σύμφωνα με την οποία ένας συγκεκριμένος παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει μπει στο στόχαστρο ξένων ομάδων. Ποιος; Ο Ρόμπιν Όλσεν!

Ο Σουηδός πορτιέρο, που μετά τις γκάφες του έχει αφήσει τα γάντια του βασικού στον Γλύκο και πλέον παρακολουθεί τα ματς από τον πάγκο, έχει... ζήτηση στις Σκανδιναβικές χώρες και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γίνει κάποια επίσημη κρούση στους Θεσσαλονικείς, είτε για δανεισμό του είτε ακόμα για πώληση!

Αν λοιπόν έρθει πρόταση και ο ΠΑΟΚ την δεχθεί, τότε θα μιλάμε για ένα ...τρελό deal, αφού ο Όλσεν για την ώρα «δεν κάνει» να είναι βασικός. Ίσως αργότερα βελτιωθεί, όμως μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, δεν μπορεί να περιμένει για πολύ. Έτσι λοιπόν, μία πιθανή αποχώρηση του Όλσεν, θα φέρει πιο εύκολα έναν νέο τερματοφύλακα στην Τούμπα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ομαδάρα για «Σάλπι» και η απάντηση του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags