Facebook Pixel Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος, ο ριγμένος της παρέας!
| 2014-04-25 23:24:00

Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος, ο ριγμένος της παρέας!

Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος, ο ριγμένος της παρέας!

«Ντου από Παντού» για τον τελικό κυπέλλου Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ και τι ακριβώς περιμένει ο Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος.

Μερικά πράγματα είναι απλά. Και ειδικά όταν ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με όλο αυτό το αλαλούμ που επικρατεί επί δεκαετίες ολόκληρες.

Μια απαίτηση

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, ειδικά μετά και τα τελευταία γεγονότα, γι’ αυτό και ο μέσος Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος, που πάνω απ’ όλα γουστάρει μπαλίτσα, μια απαίτηση έχει πάνω απ’ όλα.

Μόνο γι’ αυτό

Και ποια είναι αυτή η απαίτηση; Να μας χορτάσουν μπάλα οι δυο ομάδες. Να έχουμε να συζητάμε αύριο μόνο για το ποδόσφαιρο που είδαμε και για τίποτα άλλο.

Δεν γίνεται

Κι ας κερδίσει, φυσικά, αυτός που θα είναι καλύτερος. Έτσι κι αλλιώς ο ένας θα φύγει θέλοντας και μη ηττημένος κι ο άλλος νικητής. Δεν γίνεται ούτε να κερδίσουν και οι δυο, ούτε να χάσουν και οι δυο.

Πάνω απ’ όλα

Αυτό που γίνεται, όμως, είναι να κερδίσει πάνω απ’ όλα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτά τον διώχνουν

Να μην συζητάμε, λοιπόν, την επομένη του τελικού ούτε για φασαρίες εκτός αγωνιστικού χώρου, ούτε για τσαμπουκάδες εντός αγωνιστικού χώρου, ούτε για διαιτησίες, ούτε για ανακοινώσεις διαμαρτυρίας, ούτε για τίποτα απ’ όλα αυτά που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Κι όχι ο ριγμένος…

Μπάλα, λοιπόν. Γι’ αυτό διψάει ο κόσμος. Κι όχι ο Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος να νιώθει μια ζωή ο ριγμένος της παρέας που για να απολαύσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι πρέπει να ψάχνει ματς στην… Αγγλία, την… Ισπανία, την… Γερμανία και την… Ιταλία.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags