Facebook Pixel Σκάει θέμα με Μπεργκ! Ο Αλαφούζος σκέφτεται να...
| 2014-04-30 14:45:00

Σκάει θέμα με Μπεργκ! Ο Αλαφούζος σκέφτεται να...

Σκάει θέμα με Μπεργκ! Ο Αλαφούζος σκέφτεται να...

Ποια είναι η σκέψη που επικρατεί στο μυαλό της διοίκησης του Παναθηναϊκού για τον Σουηδό και πώς αναμένεται να αντιδράσουν οι οπαδοί; Ο σκύλος έχει την πληροφορία!

Τη βεβαιότητα ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό εκφράζουν άπαντες στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Μέχρι και ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το μεγάλο θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι ο Σουηδός φορ δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα.

"Δεν πωλείται", καθησυχάζει και η διοίκηση του Τριφυλλιού στις "σειρήνες" που ακούγονται σχεδόν καθημερινά από τους "μνηστήρες" του εξωτερικού.

Πώς, όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος σχεδιάζει να πείσει, αλλά και να "φτιάξει" τον Μάρκους Μπεργκ, για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό;

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού σκοπεύει να προτείνει στον 27χρονο επιθετικό αύξηση των αποδοχών του, έχει την αποκλειστική πληροφορία ο sportdog.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανταμείψει τον παίκτη για τη σπουδαία χρονιά που κάνει και, φυσικά, να του δώσει ένα έξτρα -οικονομικό αυτή τη φορά- κίνητρο για την παραμονή του στην ομάδα. Ο Σουηδός, άλλωστε, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι περνάει τέλεια στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα και πως δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. 

Η αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Μπεργκ αναμένεται να συζητηθεί μετά τα πλέι οφ, όταν οι Πράσινοι θα ξέρουν και πού θα παίζουν στην Ευρώπη. Τότε θα υπάρχει και μεγαλύτερη άνεση για να γίνει μια καλύτερη πρόταση στο μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Όταν συμβεί αυτό, θα επικυρωθεί και με ...επίσημο, πια, τρόπο η παραμονή του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό σκορπίζοντας, φυσικά, ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.

ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ με Φερέιρα και Καρέλη στον Παναθηναϊκό, σου αποκαλύπτει ο σκύλος
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags