Facebook Pixel Το μεγαλύτερο Line Up βίντεο που έγινε ποτέ για την Εθνική!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-27 17:36:00

Το μεγαλύτερο Line Up βίντεο που έγινε ποτέ για την Εθνική!

Το μεγαλύτερο Line Up βίντεο που έγινε ποτέ για την Εθνική!

H Aegean στέλνει τις θερμότερες ευχές της για την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας, φτιάχνοντας μαζί με όλους τους Έλληνες το μεγαλύτερο line up βίντεο που έγινε ποτέ .

Η Aegean για χάρη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου καλεί όλους τους Έλληνες να δημιουργήσουν, από κοινού, το μεγαλύτερο line up που έγινε ποτέ, ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Με το σύνθημα "Αυτήν την Κυριακή, όλοι θα παίζουμε μαζί σας", η αεροπορική εταιρεία ζητά από τους 'Έλληνες να ποστάρουν το δικό τους video με το hashtag #AegeanLineup σε facebook, twitter και instagram, ώστε να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο βίντεο υποστήριξης που έγινε ποτέ, όχι από παίκτες αλλά από τους ίδιους τους οπαδούς αυτή τη φορά. 

Για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους λάτρεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γνωστή η τακτική, πριν από κάθε αγώνα, όταν εμφανίζεται η 11άδα της κάθε ομάδας, να προβάλλεται ένα μικρό βίντεο παρουσίασης για κάθε παίκτη, ο οποίος γυρίζοντας να κοιτάξει την κάμερα σταυρώνει τα χέρια του.
Για τις ανάγκες της ενέργειας και θέλοντας να ευχηθεί με τον πιο δυνατό τρόπο καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας, η Aegean έχει δημιουργήσει ένα video, το οποίο ακολουθεί αυτή ακριβώς τη λογική, αλλά πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι της ίδιας της εταιρείας.

Κυβερνήτες, συγκυβερνήτες, αεροσυνοδοί, ντυμένοι με τις στολές τους, γυρνάνε προς την κάμερα σταυρώνοντας με τον ίδιο τρόπο τα χέρια τους, ευχόμενοι έτσι καλή επιτυχία στον αγώνα της Εθνικής.

Ο κόσμος, από την πλευρά του, καλείται να ποστάρει τα δικά του ανάλογα βίντεο σε facebook, twitter και instagram με το συγκεκριμένο hashtag #AegeanLineup.

Την Κυριακή η αεροπορική εταιρεία θα συγκεντρώσει όλα τα βίντεο, θα δημιουργήσει ένα ενιαίο, και πριν τον αγώνα θα το προβάλει στα social media κανάλια της στέλνοντας έτσι της θερμότερες ευχές όλων μας για την πρόκριση της Εθνικής στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου!

Καλή Επιτυχία Ελλάδα!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags