Facebook Pixel Μια... Conchita από το Μπαγκλαντές! (BINTEO)
Life
| 2014-06-28 18:50:00

Μια... Conchita από το Μπαγκλαντές! (BINTEO)

Μια... Conchita από το Μπαγκλαντές! (BINTEO)

Η νίκη της Conchita στη φετινή Eurovision , δεν ήταν ούτε η νίκη του τραγουδιού, ούτε η νίκη της καταπληκτικής φωνής. Ήταν η νίκη του διαφορετικού. Μετά την Conchita λοιπόν, σειρά έχει η Amelia Maltepe, ένα 23χρονο μοντέλο από το Μπαγκλαντές.

Η Amelia επιθυμεί να λάβει μέρος και να κερδίσει στον πιο γνωστό διαγωνισμό ομορφιάς. Θέλει να γίνει Miss World, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε άνδρας (slideshow 2).
 «'Έπαιρνα ορμόνες πριν την εγχείρηση στήθους. Αισθανόμουν πολύ διαφορετικά. Αισθανόμουν πολύ όμορφη. Ήξερα ποια ήμουν».

Όταν έκανε την πρώτη αισθησιακή φωτογράφηση της για τοπική εφημερίδα στην πόλη του Τορόντο, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Κάποιοι αναγνώστες μάλιστα προσπάθησαν να σταματήσουν και την έκδοση των υπόλοιπων αντιτύπων.

Όμως στον Καναδά βρήκε τον σύντροφό της. «Είμαστε ένα πολύ διαφορετικό ζευγάρι. Έλεγα στους φίλους μου ότι η Amelia έχει ένα μυστικό. Παλιά ήταν άνδρας. Εγώ πάντως δεν βρίσκω κάτι αρνητικό σε αυτό», δηλώνει το αγόρι της. Ενώ η φίλη της αποκαλύπτει πως όταν βγαίνουν το βράδυ για ποτό, το λιγότερο που θα της την πέσουν θα είναι έξι άνδρες και κανείς δεν καταλαβαίνει ότι παλιά ήταν άνδρας.

Όσο αφορά στο μέλλον, η Αmelia δεν ενδιαφέρεται να κάνει καμιά νέα εγχείρηση, τουλάχιστον για τα πέντε πρώτα χρόνια και ελπίζει να συνεχίσει τον έρωτά της με το αγόρι που την αγαπά και τη σέβεται.

Πηγή: kamarinia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags