Facebook Pixel Τρελό σενάριο για Σάντος-Κατσούρ! Πακέτο στην...
| 2014-07-04 14:40:00

Τρελό σενάριο για Σάντος-Κατσούρ! Πακέτο στην...

Τρελό σενάριο για Σάντος-Κατσούρ! Πακέτο στην...

Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Πού ακούγεται ότι μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος τεχνικός και γιατί μπορεί να πάρει μαζί του τον αρχηγό της Εθνικής;

Ο πιο συναρπαστικός διαγωνισμός του Μουντιάλ είναι εδώ! Οι Wildcards της mybet μοιράζουν βραβεία και λεφτά!

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κώστα Κατσουράνη αλλά ο ίδιος αποκάλυψε σε σημερινές του δηλώσεις ότι δεν έχει στα χέρια του πρόταση από κάποια ελληνική ομάδα - ασχέτως αν γράφουν τα ΜΜΕ ότι έχει κάνει συζητήσεις τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον ΠΑΟΚ για ανανέωση!

"Από την Ελλάδα δεν έχω κάτι στα χέρια μου κι έτσι βλέπω πιο κοντά το εξωτερικό", παραδέχτηκε ο ίδιος ο Κώστας Κατσουράνης σε σημερινές δηλώσεις του, κάτι που σημαίνει ότι κοιτάζει περισσότερο έξω παρά μέσα! Με την εύκολη λύση της Κύπρου να περνάει από το μυαλό όλων. Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει από την Κύπρο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του αλλά δεν είναι το μόνο.

Συγκεκριμένα, όπως έμαθε ο σκύλος από την πιάτσα, το μέλλον του Κατσουράνη ίσως να σχετίζεται με το αντίστοιχο του Φερνάντο Σάντος! Που είδε την ΕΠΟ να προσλαμβάνει το Ρανιέρι, τον ΠΑΟΚ τον Άγγελο Αναστασιάδη και, γενικότερα, το ενδιαφέρον από ομάδες για συνεργασία μαζί του να περιορίζεται αυτό το διάστημα στην μακρινή... Κίνα!

Ομάδες από τη χώρα (όχι μόνο μία δηλαδή!) έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συνεργαστούν με τον Φερνάντο και, όπως ακούγεται στην πιάτσα, συγκεντρώνει πιθανότητες να έχει μαζί του τον Κατσουράνη! Απίθανο; Μα, γιατί όχι; Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι πηγαίνουν στην Κίνα τα τελευταία χρόνια για να κάνουν ένα καλό συμβόλαιο και, στο κάτω-κάτω, να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και προσέγγισης του ποδοσφαίρου.

Γιατί ο Σάντος να μην το κάνει δηλαδή και να βγάλει και ένα καλό συμβόλαιο; Γιατί λέμε πάλι: Για να αγωνιστεί στην Κίνα ο Κατσουράνης, θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει ο Σάντος με κάποια από τις ομάδες της χώρας που έχουν δείξει ενδιαφέρον...

ΣΟΚ! Τσίτσιδη πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος - Δείτε την ΟΛΟγυμνή φωτογράφιση   εδώ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags