Facebook Pixel Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Πλην Κασάμι, όλοι μετεξεταστέοι
| 2014-07-19 15:38:00

Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Πλην Κασάμι, όλοι μετεξεταστέοι

Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Πλην Κασάμι, όλοι μετεξεταστέοι

Θα αργήσει -όπως πάει το πράγμα- που θα δούμε στο γήπεδο έναν κανονικό Ολυμπιακό.

Φοβάμαι ότι ακόμα και στις ΗΠΑ που θα σφίξουν τα πράγματα, τα πειράματα του Μίτσελ θα συνεχιστούν σε μεγάλο βαθμό.

ΕΠI ΤΟΥ ΠΑΡOΝΤΟΣ και μετά το δυνατό φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου, εκείνο που ξέρουμε είναι ότι η ομάδα παίζει χωρίς επίθεση. Ο Βέργος με τον Διαμαντάκο, που αγωνίστηκαν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν για τα θηρία. Με δυσκολία μπορούσαν να πετύχουν κοντρόλ και να βάλουν την μπάλα μπροστά τους και να κάνουν το πρώτο κοντρόλ χωρίς να τους την πάρει αντίπαλος. Προσεχώς δεν αποκλείεται, επί του παρόντος πάμε για άλλους.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ημίχρονο κινηθήκαμε σχετικά αξιοπρεπώς με Παπάζογλου, Σαβιόλα χωρίς βέβαια να τρομοκρατηθεί η ουκρανική άμυνα. Οσοι περιμέναμε κάτι παραπάνω από τον Κολοβό που έπαιξε δεξιά, μείναμε στο «περίμενε». Στο πρώτο ημίχρονο κάπως κουνήθηκε ο Ντοσεβί με δυο προσωπικές ενέργειες, αλλά τίποτα παραπάνω. Θυμίζω ότι εξτρέμ είναι κι ο Κάταϊ με τον Βλαχοδήμο, αλλά φαίνεται πως έχουν «θαμπώσει» τόσο πολύ τον Μίτσελ στα οικογενειακά διπλά, που δεν χρειάζεται να τους δει σε κανονικό παιχνίδι. Με άλλα λόγια στην επίθεση αναμένεται κάτι ποιοτικό, πολύ ποιοτικό. Στην άμυνα ο γηγενής Λυκογιάννης υπέφερε όπως ήταν αναμενόμενο από τον σπουδαίο Γιαρμολένκο και άφησε πάλι να φανεί ότι υστερεί χτυπητά σε ταχύτητα. Ο Σαλίνο μάλλον θα χάσει τη θέση του απο τον Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός πάει πιο γρήγορα στην επίθεση με μεγαλύτερη άνεση στην προσποίηση. Ο Αυλωνίτης έδειξε έτοιμος να παλέψει με τον Αβραάμ για τη θέση του πρώτου... αναπληρωματικού κι ο Κασάμι...

Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ο Κασάμι είναι η πρώτη από τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού που περνάει τις εξετάσεις. Γρήγορος, δυνατός, με καλά ελεύθερα χτυπήματα και φιλοδοξίες να παίξει καλά για να πάει ψηλότερα. Θα «ξαναδώσουν» στην εξεταστική των ΗΠΑ. Με δυσκολότερα μαθήματα.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags