Facebook Pixel "Μεταγραφή" ο Παναθηναϊκός - Είναι στο Απήλιον!
| 2014-09-06 09:12:00

"Μεταγραφή" ο Παναθηναϊκός - Είναι στο Απήλιον!

"Μεταγραφή" ο Παναθηναϊκός - Είναι στο Απήλιον!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ εξέλιξη ο Αναστασίου - Οι "πράσινοι" δαπάνησαν τα χρήματα για...

Εδώ και αρκετό καιρό, από τη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος, είχε γίνει κατανοητό ότι ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα προχωρούσε στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

"Μόνο αν προκύψει κάτι πολύ δυνατό, κάτι πολύ καλό", ήταν το μότο των ανθρώπων του "τριφυλλιού" για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, καθώς στον Παναθηναϊκό υπάρχουν αρκετοί καλοί νεαροί παίκτες και θέλουν να στηριχτούν πάνω τους.

Όπως και έγινε δηλαδή, με τους "πράσινους" να μην προχωράνε, τελικά, στην ενίσχυση του ρόστερ, αλλά να δίνουν τα χρήματα που θα κόστιζε μία μεταγραφή, για τις υποδομές του συλλόγου!

Τι ακριβώς έκαναν; Έδωσαν τα χρήματα για να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο γυμναστήριο στο Απήλιον, αλλά και για να κατασκευαστούν κοιτώνες για τα παιδιά των ακαδημιών! Μία πολύ σοβαρή επένδυση, που μακροπρόθεσμα θα έχει αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό!

Παράλληλα, εξοφλήθηκαν τα ενοίκια στα σπίτια κάποιων ποδοσφαιριστών, ενώ δόθηκαν και χρήματα σε μάνατζερ, που αφορούσαν προμήθειες για μεταγραφές που είχε γίνει παλιότερα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags