Facebook Pixel Ξαφνικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ!
| 2014-09-17 20:42:00

Ξαφνικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ!

Ξαφνικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ!

Η έντονη βροχόπτωση που βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας επηρέασε τα πλάνα του Αγγελου Αναστασιάδη για την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Πέμπτης (18.09) με τη Ντιναμό Μίνσκ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν απλώς τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάσταση προκειμένου να μην επιβαρύνουν τον χλοοτάπητα δεδομένου ότι θα ακολουθούσε και η προπόνηση των Λευκορώσων.

Οι Στέλιος Κίτσιου, Εγιάλ Γκολάσα γυμνάστηκαν δίχως το παραμικρό πρόβλημα και ιατρικά είναι έτοιμοι, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ο Κυριάκος Σαββίδης ταλαιπωρείται από ίωση, έλαβε φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Γιώργος Τζαβέλλας θεραπεία, ενώ ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Η κατάστασή του θ' αξιολογηθεί το πρωί της Πέμπτης οπότε και θ' αποφασιστεί αν θα είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δείπνησαν στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης στις 11.00 προκειμένου να κάνουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια η αποστολή ν' αποσυρθεί στο Makedonia Palace.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags