Facebook Pixel Ήμερα Champions League η σημερινή
| 2014-10-21 16:14:00

Ήμερα Champions League η σημερινή

Ήμερα Champions League η σημερινή

Από τις Εθνικές ομάδες, πήγαμε στα πρωταθλήματα και τώρα επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την 3η αγωνιστική σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Η μάχη του Ολυμπιακού είναι αύιο με τη Γιουβέντους. Από το αποψινό πρόγραμμα έχουμε καταρχάς τη μάχη της ΤΣΣΚΑ με τη Μάντσεστερ Σίτι, που λόγω του ψύχους που επικρατεί στη Μόσχα, θα διεξαχθεί νωρίτερα από τα υπόλοιπα. Βέβαια η τιμωρία της ρωσικής ομάδας καλά κρατεί και έτσι πάλι δεν θα υπάρξει κόσμος στο γήπεδο. Η Σίτι έχει το διπλό στο 1.45, αλλά η ΤΣΣΚΑ θυμίζουμε ότι ηττήθηκε με το ζόρι 1-0 από την Μπάγερν.

Η δε Μπάγερν παίζει στο δύσκολο ματς του ομίλου με τη Ρόμα. Το Ολίμπικο φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται για μία σημαντική κόντρα. Στα 8 επίσημα ματς χωρίς να δεχτεί γκολ είναι η Μπάγερν, που δίνεται φαβορί σε αποδόσεις γύρω από το 2.00. Η Ρόμα πληρώνει άνω του 3.30. Ενδιαφέρον ματς. Από γερμανικές ομάδες επίσης έχουμε τη Σάλκε, που θα έχει τον Ντι Ματέο στον πάγκο. Ήδη το ντεμπούτο του Ιταλού ήταν θετικό στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα θα πρέπει να σοβαρευτεί η Σάλκε και στην Ευρώπη. Αντίπαλος η επίσης άνευ νίκης Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με το διπλό της να φτάνει κοντά στο 4.00.

Σούπερ φαβορί η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Άγιαξ. Πολύ χαμηλός ο άσος. Σε τέτοια ματς μόνο τα ειδικά στοιχήματα μπορεί να μας βοηθήσουν. Ο ΑΠΟΕΛ για τον ίδιο όμιλο έχει να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η κυπριακή ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, αλλά άπαντες κατανοούν πόσο δύσκολο είναι αυτό το ματς. Φαβορί και η Τσέλσι στο χαμηλό 1.10 με τη Μάριμπορ. Εκεί όλα κινούνται από το αν θα προλάβει το ματς ή όχι ο Ντιέγκο Κόστα. Αν ναι, θα κάνει περίπατο η αγγλική ομάδα. Αμφίρροπο ματς το ΜΠΑΤΕ – Σαχτάρ, ενώ η Πόρτο φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα κόντρα στην ντεφορμέ Μπιλμπάο. Ο άσος στο 1.65.

Στην Αγγλία έχουμε φουλ αγωνιστική δράση, ενώ και στη Σκωτία υπάρχουν ορισμένα ματς με ενδιαφέρον. Το βράδυ η Β’ Βραζιλίας κάνει παιχνίδι, ενώ απομένει να δούμε τι θα κάνει η Λανούς στο Κόπα Σουνταμερικάνα με τη Σέρο Πορτένιο.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Στο Τσάμπιονς Λιγκ πέφτει το διπλό της Μπάγερν στο 2.00, το διπλό της ΠΣΖ στο 1.52, ανεβαίνει ο άσος της Σάλκε στο 1.96. Άνοδος και για το διπλό της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο 2.06, πτώση για τον άσο της Πόρτο στο 1.69.

Από την Αγγλία, πέφτουν οι άσοι των Μπλάκμπερν (1.81), Μπρέντφορντ (1.36), Γουότφορντ (2.34), Μπάρνσλεϊ (2.30), Κόλτσεστερ (2.72), Όλνταμ (2.12), Πορτ Βέιλ (2.02), Άκρινγκτον (2.26), Τρανμίρ (2.48). Άνοδος για τους άσους των Μπαρνέτ (1.67), Λούτον (1.89), Κέμπριτζ (2.64), Σουίντον (2.00), ΜΚ Ντονς (1.83), Μπρίστολ Σίτι (1.70), Γουίγκαν (1.98), Νόργουιτς (1.55), Κάρντιφ (2.54).

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags