19/11/14 - 00:14

Ιδού τι ζήτησε η Λίγκα – Όχι από ΠΑΟ-ΠΑΟΚ!

Η Σούπερ Λιγκ απέστειλε έγγραφο με τρία σημεία στις ομάδες και ζήτησαν την υπογραφή τους, όμως ήδη αντέδρασαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Δείτε το έγγραφο!

Ιδού τι ζήτησε η Λίγκα – Όχι από ΠΑΟ-ΠΑΟΚ!
39.788views 0shares

Μπάχαλο ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η ιδέα των ανθρώπων της Σούπερ Λιγκ να ζητήσουν τις υπογραφές όλων των ομάδων για το... επόμενο βήμα, έπεσε στο κενό!

Η διοργανώτρια αρχή απέστειλε έγγραφο τριών σημείων σε όλες τις ομάδες προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεση και τη υπογραφή τους, όμως ήδη Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αρνήθηκαν και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά στο κείμενο που εστάλη από την Λίγκα επισημαίνεται:

"H Super League από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Ζωγράφου. Τα μέλη της Super League κάνουν έκκληση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να αποκαλύψει το συντομότερο δυνατό τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής ενέργειας. Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών".
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αρνήθηκε να συνυπογράψει το «σχέδιο ανακοίνωσης» που της εστάλη από την Superleague και το οποίο αποτελεί μια επαίσχυντη φίμωση όλων όσων καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πως το πρόβλημα δεν δημιουργείται από εκείνον που δημοσιοποιεί όσα γίνονται, αλλά από αυτόν που τα κάνει και παραμένει ατιμώρητος.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει καταδικάσει - και θα εξακολουθήσει να το κάνει - κάθε μορφή βίας. Δεν διαθέτει επιλεκτική ευαισθησία, ούτε δύναται να γίνει υποχείριο εκμετάλλευσης από κανέναν.

Οι δήθεν καλές προθέσεις της Λίγκας για συμβούλιο παρουσία όλων των προέδρων αυτοακυρώθηκαν και αποδείχτηκαν προσχηματικές. Αντ' αυτού κληθήκαμε να συμμετάσχουμε σε μια ακατανόητη ενέργεια που κινείται στο μικρόκοσμο της σκοπιμότητας.

Στο ήδη δε προβληματικό ποδόσφαιρό μας ήρθε ως επιστέγασμα η αποχώρηση του κυρίου Ντάλας και η «επιστροφή» στα… παλιά, με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να «αναλαμβάνει» εκ νέου τις σχετικές αρμοδιότητες. Με όλες αυτές τις κινήσεις αναρωτιόμαστε αν και πως μπορεί να ολοκληρωθεί το εφετινό πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΪΚΟΣ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με άλλους συλλόγους προκειμένου να βρεθεί μια υγιής λύση που θα βάλει φρένο στη σήψη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η θέση του ΠΑΟΚ

Η ένσταση του «Δικεφάλου» είναι γιατί ασχολούνται μόνο με την συγκεκριμένη περίπτωση και δεν υπάρχει αίτημα προς την δικαιοσύνη και για άλλες ανάλογες υποθέσεις του παρελθόντος με τραμπουκισμούς σε διαιτητές και παράγοντες! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης εξ αρχής απάντησε αρνητικά λέγοντας πως το σωματείο θα γνωστοποιήσει τις δικές του προτάσεις με ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης!
 


 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ