Facebook Pixel Για αυτό "φόρτωσε" ο Βόκολος στον Παναθηναϊκό!
| 2014-11-22 10:20:00

Για αυτό "φόρτωσε" ο Βόκολος στον Παναθηναϊκό!

Για αυτό "φόρτωσε" ο Βόκολος στον Παναθηναϊκό!

ΠΟΙΟΝ ΒΑΣΙΚΟ παίκτη προσπαθούν να του κλέψουν και γιατί πατάει γκάζι για να υπογράψει νέα συμφωνία μαζί του;

Η έλευση του Λεωνίδα Βόκολου στον Παναθηναϊκό και η σχεδόν ταυτόχρονη αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τους "πράσινους", έχει μεταφέρει έναν μεγάλο όγκο εργασίας στον παλαίμαχο στόπερ.

Που χρειάζεται να κάνει αρκετά αυτό το διάστημα, για να μην... τρέχει αργότερα και δεν φτάνει!

Κορυφαίο το παράδειγμα της απόκτησης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, που το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Μόσχας ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ο Κροάτης στόπερ θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, όμως, το συμβόλαιο που είχε με τους Ρώσους ήταν της τάξης των 800 χιλ. ευρώ. Με το "τριφύλλι" να καλύπτει μόλις τις 450 χιλ. ευρώ, από αυτό το ποσό.

Τώρα που η Ντιμανό να θα σταματήσει να πληρώνει περίπου 400 χιλ. ευρώ, υπάρχει ένα θέμα όσον αφορά το νέο συμβόλαιο του "Σίφο"...

Κι εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Μπορντό, με τον Κροάτη να έχει το δικαίωμα να αρχίσει επίσημα επαφές μαζί τους, από την 1η Ιανουαρίου!

Για αυτό και έχει... φορτώσει με όλα αυτά ο Λεωνίδας και τρέχει να... προλάβει! Ήδη επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνάντηση μαζί του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags