Facebook Pixel "Να τους κάνουμε να νιώσουν πού παίζουν..."
| 2014-12-01 20:40:00

"Να τους κάνουμε να νιώσουν πού παίζουν..."

"Να τους κάνουμε να νιώσουν πού παίζουν..."

Πώς και πώς δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες οτι περιμένουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στέλνοντας μήνυμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στο "Γ.Καραϊσκάκης"...

Πως και πως περιμένουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπως δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες στη NOVA. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στη σημασία που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι και τόνισε πως το ζητούμενο είναι να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο.

«Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εκεί παίζεται η βαθμολογία και ανυπομονούμε να έρθει εκείνη η στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Για τον ΠΑΟΚ και που θεωρεί ότι μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και σε τέτοια παιχνίδια συνήθως είμαστε άξιοι εμπιστοσύνης. Όπως σε όλα τα παιχνίδια το σημαντικό είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να τους κάνουμε όλους να νιώσουν ότι παίζουμε στην έδρα μας».

Για το αν θα ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να στείλω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα. Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο που ακολουθώ πάντα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο μας να παίξουμε σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags