Facebook Pixel Έρευνα σεξ: Οι 40άρες ίσον με δύο… 20άρες στο κρεβάτι!
Life
| 2014-12-04 16:20:00

Έρευνα σεξ: Οι 40άρες ίσον με δύο… 20άρες στο κρεβάτι!

Έρευνα σεξ: Οι 40άρες ίσον με δύο… 20άρες στο κρεβάτι!

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι παντρεμένες γυναίκες 40 ετών είναι καλύτερες στο κρεβάτι από νεότερες τους…

Ξέχνα όσους λένε ότι ο γάμος φέρνει ρουτίνα στο κρεβάτι! Οι άγγλοι έχουν αντίθετες απόψεις, καθώς μια νέα βρετανική έρευνα αποκαλύπτει ότι η καλύτερη περίοδος για σεξ στις γυναίκες είναι όταν αγγίζουν τα 40 χρόνια, και είναι και παντρεμένες! Σύμφωνα με τους ερευνητές, τότε βρίσκονται στο ζενίθ της αυτοπεποίθησης τους και ειδικά εκείνες που προσέχουν τον εαυτό τους όχι μόνο βάζουν κάτω πολλές μικρότερες αλλά ο συνδυασμός εμπειρίας και ομορφιάς, κάνει τον σύντροφο τους να απογειώνεται στο σεξ!

Πιο αναλυτικά, δες τα στατιστικά που συγκέντρωση η εφημερίδα Telegraph:

-8 στις 10 γυναίκες θεωρούν ότι από τα 20 μέχρι τα 30 τους είχαν τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες, επειδή τότε πειραματιζόντουσαν και ανακάλυπταν το σεξ μέχρι τα βάθη του.

-6 στις 10 , ανεξαρτήτου ηλικίας τονίζουν ότι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ, νιώθουν αυτοπεποίθηση, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να δώσουν αλλά και να γευτούν την ηδονή.

-Το 60% των γυναικών επίσης που το παιδί τους έφυγε από το σπίτι επειδή μεγάλωσε δήλωσαν ότι κάνουν σεξ συχνότερα από ότι πριν και ότι το σεξ έχει βελτιωθεί κατά πολύ περισσότερο. Αυτό γιατί όσο το παιδί βρίσκεται στο σπίτι, δεν αφήνονται ολοκληρωτικά.

-9 στις 10 γυναίκες που το παιδί τους είναι μικρό και μένει στο σπίτι, επειδή δεν νιώθουν άνετα, προτιμούν να απέχουν όσο μπορούν παρά να κάνουν σεξ. Η ακριβής απάντηση ήταν «το σεξ με παιδί στο σπίτι μοιάζει με ναυάγιο»

Ο επικεφαλής της έρευνας τονίζει: «Οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή, ξέρουν τι θέλουν, είναι απελευθερωμένες, ξέρουν τι κάνουν και δεν υποκρίνονται όταν κάτι δεν τους αρέσει»!

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags