Facebook Pixel «Για Κατσουράνη και μεταγραφές υπάρχει αρμόδιος!»
| 2014-12-21 23:13:00

«Για Κατσουράνη και μεταγραφές υπάρχει αρμόδιος!»

«Για Κατσουράνη και μεταγραφές υπάρχει αρμόδιος!»

Αρνήθηκε να μιλήσει για μεταγραφικά ζητήματα ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στα Ψαχνά.

«Σήμερα θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά μας με μία νίκη. Αυτό έγινε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αρκετά πράγματα όπου είδα μέσα στο γήπεδο, αν και οι συνθήκες ευνοούσαν την ομάδα μας να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και να βάλει περισσότερα γκολ. Μετά απ’το 2-0 που ήρθε νωρίς εμφανίστηκε μία νευρικότητα που επηρέασε το παιχνίδι μας. Αυτό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε στους ποδοσφαιριστές ένα εφησυχασμός για το σκορ. Αυτό δεν πρέπει να το έχουμε ως ομάδα και είναι κάτι που μας απασχολεί, αλλά όπως λέμε πάντα, οι τρεις βαθμοί μετράνε. Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε και θα βρούμε λύσεις για όσα έγιναν στο ματς», δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι ο Δέλλας και στη συνέχεια ευχήθηκε:

«Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές στον κόσμο της ΑΕΚ με υγεία για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας ταπεινά και κάτω το κεφάλι, με ηρεμία για το τελευταίο εξάμηνο που έχει μείνει,. Μέχρι να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α” κατηγορία».

Ερωτηθείς αν έχει κάνει εισήγηση για μεταγραφές τον Κατσουράνη τόνισε: «Σας έχω πει, για μεταγραφικά δεν θα μιλήσω ποτέ. Υπάρχει αρμόδιος, μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags