Facebook Pixel «Κολομπα-ρίστικη» δήλωση: «Ο Κατσουράνης είναι για μεγάλα πράγματα»
| 2014-12-25 20:19:00

«Κολομπα-ρίστικη» δήλωση: «Ο Κατσουράνης είναι για μεγάλα πράγματα»

«Κολομπα-ρίστικη» δήλωση: «Ο Κατσουράνης είναι για μεγάλα πράγματα»

O Κατσουράνης επέστρεψε όντας ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της Λίγκας.
 

Το εγχείρημα δεν ήταν και τόσο απλό. Ταξίδι στο παντελώς άγνωστο, Πιουν! Πάνω από 10 ώρες μακριά από το σπιτικό του στα Μελίσσια. Σε ένα τελείως παρθένο έδαφος ποδοσφαιρικά. Την Ινδία. Με μέσο όρο θερμοκρασίας τους φθινοπωρινούς μήνες τους 28-29 βαθμούς Κελσίου.
Με την υγρασία να σου προκαλεί... ρευματικά και το φαγητό να είναι παντελώς παράταιρο με τη μεσογειακή κουζίνα. Πόσω μάλλον με την ελληνική! Ενα τηλέφωνο από τον ιδοκτήτη. Τίποτα. Δεύτερο από τον προπονητή. Τοίχος πάλι. Τελικώς, «ψήθηκε» στο τρίτο και έχοντας εξαντλήσει τα περιθώρια για αναζήτηση ομάδας στην Ευρώπη. «Ελα, οι συνθήκες εργασίας είναι ανθρώπινες. Εχω βρει και 2-3 ιταλικά εστιατόρια. Ούτε 2,5 μήνες δεν είναι. Αξίζει τον κόπο η εμπειρία», το τελευταίο report που πήρε ο Κώστας Κατσουράνης από τον Μπρούνο Τσιρίλο, προτού πάρει το αεροπλάνο για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Μαχαράστρα (πόλη που φιλοξενεί 110 εκατ. κατοίκους). Ο 35χρονος Ελληνας χαφ πήγε στην FC Pune City και η ιστορία έγραψε πως ήταν μέλος του πρώτου πρωταθλήματος-express στην Ινδία με τη συμμετοχή 8 ομάδων. Μετά από 14 παιχνίδια, ο σύλλογος του «Κατσούρ» τερμάτισε στην 6η θέση με 16 βαθμούς, στο -3 από την 4η θέση και τελευταία που εξασφάλιζε τη συμμετοχή στα μπαράζ τίτλου. Ο ίδιος κάνει λόγο για εμπειρία ζωής. Από την καθημερινότητα μέχρι την ποδοσφαιρική του συνύπαρξη με ερασιτέχνες παίκτες! Ο Κατσουράνης επέστρεψε στην Ελλάδα όντας ο δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής της Λίγκας πίσω από τον Ελάνο και με διάθεση να φορέσει ξανά τα παπούτσια του. Με αφορμή το φημολογούμενο φλερτ του με ΑΕΚ και Ατρόμητο αντίστοιχα, η «SD», σας παρουσιάζει μέσα από νούμερα στο γήπεδο τις 60 αγωνιστικές ημέρες του «Kostas» με τη φανέλα της FC Pune City...
Οι αριθμοί
85 ημέρες είχε διάρκεια η εμπειρία του 35χρονου στην Ινδία με το αντίτιμο να αγγίζει τις 150.000 ευρώ.
30 μόλις λεπτά έχασε ο «Κατσούρ» στα 14 συνολικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του στο εγχώριο πρωτάθλημα!
21 προσπάθειες on target σημείωσε ο Πατρινός χαφ, τις περισσότερες από κάθε άλλο συμπαίκτη του, μολονότι ήταν αμυντικός μέσος.
11 φάουλ και 4 κίτρινες κάρτες ήταν ο πειθαρχικός απολογισμός του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας.
33% των γκολ της FC Pune City φέρουν την υπογραφή του Κατσουράνη, ο οποίος με 4 τέρματα (και 2 ασίστ) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.
H ATAKA
«Ο Κατσουράνης έχει την ποιότητα να σταθεί ακόμη και τώρα σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». ΦΡΑΝΚΟ ΚΟΛΟΜΠΑ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ FC PUNE CITY

ΠΗΓΗ: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags