Facebook Pixel Τι γράφει η "Daily Mail" για Μήτρογλου
| 2015-01-09 11:45:00

Τι γράφει η "Daily Mail" για Μήτρογλου

Τι γράφει η "Daily Mail" για Μήτρογλου

Η βρετανική ιστοσελίδα έκανε αναφορά στον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Η Daily Mail παρουσιάζει πέντε μεγάλες μεταγραφές που έχουν κάνει οι μικρές ομάδες της Premier και σε αυτή την λίστα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, η πιο ακριβή μεταγραφή της Φούλαμ.

"Ο Έλληνας διεθνής ήρθε στη Φούλαμ από τον Ολυμπιακό την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2014, με τον λονδρέζικο σύλλογο να έχει πολλές προσδοκίες και να διαθέτει το ποσό των 12 εκατομμυρίων λιρών. Προτού έρθει στην Αγγλία, ο Μήτρογλου είχε 17 γκολ σε 19 ματς με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ είχε πετύχει και χατ-τρικ στο Champions League.

Η Φούλαμ εναπόθεσε τις ελπίδες της για σωτηρία πάνω του και αυτός έκανε ντεμπούτο σε ισοπαλία (1-1) με τη Γουέστ Μπρομ, μπαίνοντας αλλαγή στη θέση του Ρονταγέγκα. Ωστόσο, λόγω πολλών μυϊκών προβλημάτων που τον ταλαιπώρησαν, έκανε ακόμα δύο εμφανίσεις με τη Φούλαμ, μια εκ των οποίων από τον πάγκο.

Έπειτα από το κακό πρώτο του εξάμηνο επέστρεψε στον Ολυμπιακό με δανεισμό για ολόκληρη τη σεζόν και για ακόμα μια φορά ο 26χρονος δείχνει πως πρόκειται για κορυφαίο σκόρερ, έχοντας πετύχει 10 γκολ σε 18 συμμετοχές μέχρι στιγμής. Μάλιστα, έχει σκοράρει και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League", αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας.

**Η πρώτη κίνηση Περέιρα: Άλλαξε θέση τον Μανιάτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags