Facebook Pixel Ποιανού το κεφάλι θέλει να πάρει ο Ιβάν
| 2015-02-06 00:55:00

Ποιανού το κεφάλι θέλει να πάρει ο Ιβάν

Ποιανού το κεφάλι θέλει να πάρει ο Ιβάν

Έξαλλος ο Σαββίδης με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι... Ποιο; Ο SportDog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Πάρα πολύ εκνευρισμένος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και αυτό το κατάλαβαν όσοι συνεργάτες του επικοινώνησαν σήμερα μαζί του. Ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση στην Κρήτη και την ήττα από τον ΟΦΗ, όμως αυτό που τον έκανε έξαλλο, ήταν η αντίδραση του κόσμου.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το αφεντικό της ομάδας δεν μπορούσε να το πιστέψει πως φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν τους παίκτες στην Τούμπα για να τους γιουχάρουν και να τους ...κυνηγήσουν. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου είναι ενοχλημένος τόσο με τις αντιδράσεις όσο και με το γεγονός πως η ομάδα έμεινε απροστάτευτη απέναντι στο εξοργισμένο πλήθος.

Μάλιστα, ο Ιβάν ήδη έχει ζητήσει να γίνει έρευνα εντός της ομάδας για το ποιος ευθύνεται για αυτή την εξέλιξη και ενημέρωσε πως θα πάρει τις αποφάσεις του, ανάλογα με τα όσα θα δείξει η έκθεση που θα του μεταφέρουν. Προανήγγειλε, δηλαδή, απολύσεις!

Μπορεί τα προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι να είναι μεγάλα τη δεδομένη στιγμή, όπου φαίνεται να χάνεται το πρωτάθλημα, όμως για τον Σαββίδη είναι εξίσου σημαντικό να λειτουργεί σωστά η ΠΑΕ και να μην κινδυνεύουν οι παίκτες από τέτοιες αντιδράσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, βέβαια, έχει ζητήσει από όλους να προσέξουν ώστε να μη συμβεί τίποτα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το ματς όλοι, ομάδα - προπονητής - διοίκηση και παίκτες, θα δώσουν ένα πολύ σημαντικό τεστ για τον Ιβάν Σαββίδη...

ΤΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ετοιμάζονται να πάρουν στον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, η απάντηση με ένα "κλικ" ΕΔΩ 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags