Facebook Pixel Σημεία από Ελλάδα και Τουρκία!
| 2015-02-09 15:04:00

Σημεία από Ελλάδα και Τουρκία!

Σημεία από Ελλάδα και Τουρκία!

Αναλύσεις και εκτιμήσεις για το σημερινό κουπόνι.

332. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ

Η ΑΕΛ Καλλονής ηττήθηκε (3-2), εκτός έδρας, από τον Πανθρακικό δείχνοντας ότι η ανάκαμψη και η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης μάλλον ήταν συγκυριακή υπόθεση. Βαλιός (α) και Καλτσάς (μ) θα λείψουν, καθώς ο πρώτος παραμένει τραυματίας, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος. Η Ξάνθη παραχώρησε ισοπαλία (1-1), εντός, στον Πανιώνιο επιστρέφοντας στις μέτριες εμφανίσεις και στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, μετά το διπλό στην Λιβαδειά και φυσικά την επική πρόκριση μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο. Απουσιάζουν οι Κλέιτον (μ-ε), Κομεσίδης (α) και Καρυπίδης (α), αλλά και οι Ράνος (ε), Ορφανίδης (μ), Τριάδης (μ) και Αναστασόπουλος (τ).

333. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Η Εσκισεχιρσπόρ προέρχεται από ήττα (1-0) από την Ντιγιαρμπακίρ για το Κύπελλο, η οποία ωστόσο, δεν την ενόχλησε, καθώς είχε εξασφαλίσει, ήδη, την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Έπαιξε, άλλωστε, με «ρεζέρβες», οπότε έκανε ροτέισον και θα είναι ξεκούραστη. «Μπορούμε να νικήσουμε και στο πρωτάθλημα» είπε ο προπονητής, Σκίμπε, ενθυμούμενος τη νίκη στο Κύπελλο (1-0 στις 28/1). Τραυματίες οι Ακαμίνκο (α), Σισμάνογλου (ε), Αϊντίν (ε), τιμωρημένος ο Σισοκό (μ). Η Γαλατά ολοκλήρωσε με νίκη (3-1) επί της Μπάλτσοβα τις υποχρεώσεις της για το Κύπελλο παίζοντας κι αυτή με αρκετούς αναπληρωματικούς. «Ξέρουμε πώς να αποδράσουμε με νίκη» είπε ο Χαμζάογλους. Τραυματίες οι Καγιά (α), Σαρίογλου (α), Άλτιντοπ (μ), Αϊντίν Γιλμάζ (μ), Μπουράκ Γιλμάζ (ε).

334. ΝΑΝΣΙ - ΜΠΡΕΣΤ

Η Νανσί έμεινε στο 1-1, εκτός έδρας, με τη Νιμ. Αν δεν νικήσει ούτε τώρα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Είναι ασταθέστατη, με μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές της και πολλά κενά. Μοναδικό της πλεονέκτημα ο συνθετικός χλοοτάπητας. Ίσως γυρίσει ο Κιουφό (δεξί μπακ, 20/0). Η Μπρεστ προέρχεται από εντός έδρας γκέλα κόντρα στην Ορλεάν (1-1). Πήρε τον επιθετικό Αντνάν (8 γκολ) από την Τουρ. Πηγαίνει ενισχυμένη, για να παίξει με αντεπιθέσεις. Πάντως, τη βολεύει και η ισοπαλία. Απόντες οι Μουαμπέ (αρ. μπακ, 17/1), Μπελό (δεξί μπακ, 16/0), Περέζ (μ, 18/0), Σαμασά (ε, 5/1), Καλέντ (ε, 14/1), δύσκολα ο Γκρουγκί (μ-ε, 19/5).

335. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ - ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη έβαλε η Αλμίρε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Γιονγκ Τβέντε. Στην έδρα της είναι αρκετά αξιόπιστη (5-3-2), αλλά τα πράγματα είναι τώρα πιο δύσκολα. Τραυματίας ο εξτρέμ Μάμεντοφ (19/4). Κατώτερη των περιστάσεων η ΦΚ Αϊντχόφεν, ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από τη Ρόντα στο ντέρμπι και απέκτησε συγκάτοικο στη δεύτερη θέση. Σκοράρει με συνέπεια, ενώ έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Φαν ντερ Χουρκ (ε, 12/7) και ο εξτρέμ Φαν Χουτ (19/4).

336. ΒΑΛΒΑΪΚ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Άλλη μια ήττα (17 ήττες σε 22 ματς) για την ουραγό Βαλβάικ, αυτή τη φορά με 3-0 εντός έδρας από τη Ντεν Μπος. Είναι μακράν η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και με την χειρότερη άμυνα. Δύσκολα ο δεξιός μπακ Μαρτίνα (9), ο χαφ Φαν Μόσεφελντ (15/1) και ο φορ Καλάμπρο (8/2). Η Ντε Γκράαφστσαπ δεν έδωσε αγώνα την Παρασκευή, καθώς αναβλήθηκε αυτό με τη Φένλο. Στο τελευταίο επίσημο, επικράτησε 2-1 της Ος και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Εκτός έδρας έχει, πάντως, θεματάκια (2-3-6). Τραυματίες ο κίπερ Χουσίνκφελντ (11), ο στόπερ Λάμερς (8), ο μπακ Βιλ (9) και οι μέσοι Καλβέτε (13), Κόολχοφ (9/2).

337. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ - ΑΚΙΛΙΖ 29

Σε ένα ροκ παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε 0-2 και βρέθηκε να χάνει 3-2, ο Γιονγκ Άγιαξ πήρε τελικά μεγάλη νίκη 4-3 στην έδρα της Φόλενταμ. Εξαιρετική εντός έδρας παρουσία με έξι νίκες σε εννιά ματς. Εκτός οι κίπερ Αλμπλάς (8), Λέουβενμπερχ (7), αμφίβολοι οι Οβούσου (α, 12), Νόορντχοφ (μ, 9). Πιο ξεκούραστη θα παραταχθεί η Ακιλίζ, αφού το ματς της Παρασκευής με την Τέλσταρ αναβλήθηκε. «Τρέχει» αήττητο πέντε αγώνων, αλλά εκτός έδρας παρουσιάζει αδυναμίες (2-3-6). Εκτός οι μέσοι Μπουάν (10) και Σανβάρι (6).

338. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΓΙΟΝΓΚ ΤΒΕΝΤΕ

Δεν μπόρεσε η Μάαστριχτ να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Σπάρτα Ρότερνταμ και γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-1. Σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γιονγκ Τβέντε, που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα 3-0 από την Αλμίρε. Για μια ακόμη φορά στο γήπεδό της «πέταξε» βαθμούς. Εκτός έδρας είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα (3-1-7). Θα παίξει πλήρης, αφού δεν υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι.

339. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σαν σίφουνας πέρασε η Ναϊμέγκεν από την έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ, την οποία νίκησε με 3-0. Η πρωτοπόρος αύξησε στους δώδεκα βαθμούς τη διαφορά από τους διώκτες της και όπως φαίνεται έχει μετατρέψει σε προσωπική υπόθεση την απευθείας άνοδο. Αμφίβολοι οι Χάιτζ (α, 14), Μπράινμπερχ (μ, 19). Η Γιονγκ Αϊντχόφεν πάλεψε το ματς με την Έμεν, αλλά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 2-0, που ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Εκτός έδρας, είναι η μια από τις δύο ομάδες χωρίς νίκη. Αμφίβολη η συμμετοχή του δεξιού μπακ Φαν Φλέρκεν (4) και του εξτρέμ Ράιχι (7/1).

340. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΕΜΕΝ

Επιβλητική εμφάνιση από την Ντεν Μπος, που επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της ουραγού Βαλβάικ και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς τρίποντο. Στην έδρα της, πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη (5-2-5). Δύσκολα ο δεξιός μπακ Ρούτεν (18) και ο επιθετικός Καμπράν (8). Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες και για την Έμεν, που επικράτησε εύκολα με 2-0 εκτός έδρας της Γιονγκ Αϊντχόφεν. «Τρέχει» αήττητο σερί έξι αγώνων και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 60 γκολ σε 23 ματς. Αμφίβολοι οι μέσοι Ντουλ (19/6), Ροζέμα (19).

341. ΡΟΝΤΑ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρόντα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΦΚ Αϊντχόφεν, την οποία νίκησε 2-0 και την έπιασε στη δεύτερη θέση. Παράλληλα, έβαλε τέλος στο σερί τριών συνεχόμενων ηττών. Έχει ισχυρή έδρα (7-1-3) και καλή επιθετική λειτουργία. Τιμωρημένος ο Γιάνσεν (7/2), δύσκολα οι επιθετικοί Πλατ (19/7), Ντεμούζ (18/4). Απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς της Φόλενταμ με τον Γιονγκ Άγιαξ. «Γύρισε» από το 0-2 και προηγήθηκε 3-2, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 4-3, που ήταν η πρώτη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Έχει από τις καλύτερες επιδόσεις εκτός έδρας (8-1-2) και επίσης είναι μια ομάδα που σκοράρει κατά ριπάς. Αμφίβολοι ο χαφ Έσεμπομ (15) και ο εξτρέμ Μαρένγκο (20/7).

342. ΤΕΛΣΤΑΡ - ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ

Ξεκούραστη θα παραταχθεί η Τέλσταρ, αφού το ματς της Παρασκευής με την Ακιλίζ αναβλήθηκε. Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα δέκα τελευταία παιχνίδια και συγκεκριμένα από τις 31 Οκτωβρίου. Τιμωρημένοι ο στόπερ Όλφερς (14) και ο αριστερός μπακ Κούρντγες (3). Η Φορτούνα Σιτάρντ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου Ναϊμέγκεν και μοιραία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-0. Το πρόβλημα στο σκοράρισμα παραμένει άλυτο, αφού τα 18 γκολ σε 23 ματς είναι η χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Αμφίβολος ο αμυντικός Ντένχερινκ (5). Εκτός ο στόπερ Φετς (5).

343. ΦΕΝΛΟ - ΟΣ

Ξεκούραστη θα παραταχθεί η Φένλο, αφού το ματς της περασμένης Παρασκευής με την Ντε Γκράαφστσαπ αναβλήθηκε λόγω καιρού. «Τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ενώ στην έδρα της είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη (7-3-1). Εκτός ο αριστερός μπακ Φλούρεν (18) και ο χαφ Αλτέιρ (11/1). Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η Ος ξεπέρασε το εμπόδιο της Χέλμοντ, την οποία νίκησε με 3-1. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, έχοντας πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

344. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

Καμία αντίσταση δεν μπόρεσε να προβάλει η Χέλμοντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ος και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-1. Έφτασε τα έξι ματς χωρίς νίκη, ενώ διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μαζί με τη Βαλβάικ. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ντε Ρεχτ (α, 11), Βελάσκο (μ, 5). Επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μάαστριχτ έκανε η Σπάρτα Ρότερνταμ, η οποία έφτασε στο εντυπωσιακό 4-1 και διεύρυνε το αήττητο σερί της στους δέκα αγώνες. Εκτός έδρας, πάντως, δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη. Δύσκολα ο δεξιός μπακ Νις (13) και ο μέσος Νιούενταλ (17).

345. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Η Μόναχο παλεύει ν’ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Επιτρέπει στον αντίπαλο πολλές φάσεις. Κάκιστη στην «Αλιάνζ Αρένα». Νεοφερμένοι οι Σίμον (ε, Ούιπεστ) και Μπαντόφσκι (μπακ, Ντόρτμουντ Β). Νίκη στην πρόβα τζενεράλε με 2-1 κόντρα στην Ουντερχάκινγκ. Απόντες οι Ισπανοί μέσοι Ρόντρι, Μπεδία. Η Χάιντενχαϊμ έκανε καλό ξεκίνημα, μετά τα μέσα του α’ γύρου ωστόσο, άρχισε σιγά-σιγά να χάνει έδαφος. Στο τελευταίο τεστ νίκησε με 4-0 την Ίλερτισεν (4η κατ.). Νεοφερμένος ο καλός στράικερ Φόγκλσαμερ (Ουντερχάκινγκ). Χωρίς απουσίες οι φιλοξενούμενοι.

346. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Μπράντφορντ προέρχεται από ισοπαλία (2-2), εκτός έδρας, με την Πορτ Βέιλ. Το μυαλό όλων στην ομάδα τρέχει καλώς ή κακώς στο σπουδαία ματς με την Σάντερλαντ για το Κύπελλο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο. Πρέπει να βρει τη σταθερότητά της, στην προσπάθεια να μη μείνει μακριά από την εξάδα. Οι «μπάνταμς», όμως, δεν δείχνουν και τόσο στιβαροί αμυντικά εσχάτως, ειδικά στο «Βάλεϊ Παρέιντ». Η Μίλτον Κέινς Ντονς παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία, εντός έδρας, στην Μπρίστολ Σίτι. Ακόμα μια δύσκολη αποστολή στη μάχη για την απευθείας άνοδο. Οι Ντονς, όμως, έχουν αποδείξει -σε βάθος χρόνου- την τεράστια ικανότητά τους μακριά από τη βάση τους (αήττητοι από τα τέλη Σεπτέμβρη), όντας συμπαγείς αμυντικά και με πολλές επιθετικές λύσεις.

347. ΕΛΤΣΕ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Η Έλτσε προέρχεται από δύο σερί ήττες, το 1-0 από την Γρανάδα και νωρίτερα το «βαρύ» 0-6 από την Μπαρτσελόνα. Αποκαμωμένη από τις απουσίες βασικών στελεχών της και την έλλειψη μεταγραφών, φάνηκε… λίγη στη Γρανάδα και το μέλλον της στην κατηγορία φαντάζει δυσοίωνο, αφού το ρόστερ της είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Γυρίζουν από τιμωρία οι Θίσμα (μπακ, 12 συμ.), Φαχρ (χαφ, 17/1), Τζόνατας (φορ, 19/8). Η Βαγιεκάνο ηττήθηκε, εντός έδρας (1-2), από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Εξακολουθεί να πετάει βαθμούς στο «σπίτι» της και μοιραία πάνε στράφι οι εκπληκτικές εκτός έδρας επιδόσεις της. Έξω με κάρτες ο Μπα (στόπερ, 16 συμ.), ανέκαμψε ο Μπαπτιστάο (φορ, 17/7). Την τελευταία στιγμή απέκτησε τον ποιοτικό φορ Μίκου (παλαιότερα στη Χετάφε).

348. ΛΑΤΣΙΟ - ΤΖΕΝΟΑ (Το παιχνίδι προσφέρεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan)

Η Λάτσιο έχασε (2-1), εκτός, από την Τσεζένα. «Αυτοκτόνησε» και πλέον βλέπει το Τσάμπιονς Λιγκ ν’ απομακρύνεται. Δεν αντέχει νέα απώλεια, είναι δυνατή στο γήπεδό της, αλλά πολύ ασταθής και το πληρώνει. Τραυματίες είναι οι Τσιάνι, Μπρααφχάιντ, Τζεντιλέτι, Λούλιτς, Άντερσον, Τζόρτζεβιτς, αμφίβολος ο Τουνκάρα. Η Τζένοα προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Φιορεντίνα. Ούτε... θυμάται από πότε έχει να νικήσει, η βαθμολογική κάμψη συνεχίζεται και η Ευρώπη απομακρύνεται. Αν συνέλθει πάντως, μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα, αφού εκτός έδρας είναι ικανή. Τραυματίες οι Μαρκέζε, Τίνο Κόστα, αμφίβολος ο Αντονίνι, τιμωρημένος ο Μπουρντίσο.

349. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Η Μποαβίστα έχασε, εκτός (3-0), από την Μπενφίκα, αυτό ωστόσο, δεν αποτελεί είδηση, καθώς οι «αετοί» είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα. Έχασε με 3-0 και από την Σετουμπάλ, εκτός έδρας, για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα. Με μια νίκη, όμως, κόντρα στη Ρίο Άβε θα έχει κάνει πολύ μεγάλο βήμα προς την εύκολη εξασφάλιση της παραμονής. Ο Απιτανγκογιέ ήρθε για την άμυνα. Ο Γκάμπριελ (μ) εκτός. Η Ρίο Άβε νίκησε (2-1), εντός έδρας, την Εστορίλ, ενώ μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ ηττήθηκε (0-2), εντός, από την Μπράγκα. Διανύει ωστόσο, μια ακόμα πετυχημένη χρονιά. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση και μακριά από κάθε υποψία κινδύνου, ενώ έχει κλείσει εισιτήριο και για τα ημιτελικά Κυπέλλου. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Μαρσέλο (α), Ροντερίκ (α) ακόμα τραυματίες.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags