Facebook Pixel Γιατί η Λίγκα έριξε (αρχικά) "άκυρο" στον ΠΑΟΚ;
| 2015-03-10 21:49:00

Γιατί η Λίγκα έριξε (αρχικά) "άκυρο" στον ΠΑΟΚ;

Γιατί η Λίγκα έριξε (αρχικά) "άκυρο" στον ΠΑΟΚ;

Μετά τα όσα έγιναν με την ξαφνική αλλαγή ημέρας στη διεξαγωγή του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός (από Κυριακή σε Σάββατο) θέμα που το προεδρείο της λίγκας «πέρασε» χωρίς κανείς να καταλάβει στο συμβούλιο, στον ΠΑΟΚ είχαν αποφασίσει να καταθέσουν παρόμοιο, αλλά πολύ πιο ουσιαστικό αίτημα για τις επόμενες αγωνιστικές. 

Βάσει προγράμματος, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε: Κυριακή 15/3 ΠΑΟΚ-Αστέρας, Τετάρτη 18/3 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης και Σάββατο 21/3 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ.

Σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε και πέτυχε την αλλαγή του πρώτου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ότι σε πρώτη φάση, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να αλλάξει το τελευταίο παιχνίδι της εβδομάδας, που ήταν και το μοναδικό εκτός έδρας. Αρχικά λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να παίξει με τον Πανθρακικό την Κυριακή 22/3, έτσι ώστε να έχει μία μέρα παραπάνω η ομάδα, μετά τον αγώνα της Τετάρτης 18/3 με τον Εργοτέλη.

Η λίγκα αρνήθηκε το αίτημα (έπρεπε να συμφωνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και η NOVA ) και κάπως έτσι προέκυψε η… εναλλακτική και δευτερεύουσα λύση, ώστε να αλλάξει το πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα.  

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags