Facebook Pixel Έτσι χάθηκε για τον ΠΑΟΚ ο Ναπολεόνι...
| 2015-05-18 20:15:00

Έτσι χάθηκε για τον ΠΑΟΚ ο Ναπολεόνι...

Έτσι χάθηκε για τον ΠΑΟΚ ο Ναπολεόνι...

Ο Στέφανο Ναπολεόνι προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο, όμως ο Ιταλός φο θα μπορούσε να είχε πάει στον "Δικέφαλο", αλλά...

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν κινήθηκαν αρκετά “ζεστά” για την περίπτωσή του, καθώς όπως είναι γνωστό βρίσκονται -ακόμη- σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή.

Όσο, λοιπόν, το μείζον θέμα παρέμενε -και παραμένει- ανοιχτό, κρατούσαν stand by τον Ναπολέονι, ο οποίος με την σειρά του έδωσε ένα χρονικό περιθώριο (κοντά στις δύο εβδομάδες περίπου) στους “ασπρόμαυρους” για να... τρέξουν τις εξελίξεις.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου έκρινε πως το διάστημα προσμονής έχει παρέλθει και αποφάσισε να κοιτάξει το μέλλον του, συζητώντας και δίνοντας – τελικώς- τα χέρια με τους ανθρώπους του Περιστερίου.

Η περίπτωση του Ιταλού αποτελεί δείγμα της καθυστέρησης που παρατηρείται στον ΠΑΟΚ ελέω... τεχνικού διευθυντή. Από έναν “καθαρό” ΠΑΟΚ να χάνονται στόχοι, μικροί ή μεγάλοι και ανεξάρτητα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, λόγω της άνισης μάχης με τον χρόνο που δίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Τούμπα. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags