Facebook Pixel "Πέρσι μιλούσαμε για το πρωτάθλημα, και μετά..."
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-24 00:03:00

"Πέρσι μιλούσαμε για το πρωτάθλημα, και μετά..."

"Πέρσι μιλούσαμε για το πρωτάθλημα, και μετά..."

O Ρόμπερτ Μακ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ, σήμερα με τα δύο γκολ που πέτυχε και στις δηλώσεις του, στάθηκε στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Nova :
“Πήγαμε στο Ζάγκρεμπ κατευθείαν από την προετοιμασία, δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, δουλέψαμε αυτή τη βδομάδα, θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι ομίλους. Τα πράγματα έγιναν εύκολα στο ξεκίνημα, με τα τρία γρήγορα γκολ.

Χτίζουμε κάτι καινούριο, με νέα συστήματα, με νέα ψυχολογία από τον προπονητή, πρέπει να παίζουμε όπως σήμερα, που είχαμε φανταστική απόδοση. Πρέπει να περάσουμε άλλα τέσσερα ματς να πάμε στους ομίλους. Σήμερα παίξαμε καλά 70 λεπτά, πρέπει να το διευρύνουμε μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Δεν λέω ότι δεν παίξαμε καλά στο Ζάγκρεμπ, αλλά εκεί δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας.

Πέρσι μιλούσαμε για το πρωτάθλημα, και μετά τους 6 μήνες τα χάσαμε όλα, όσα είχαμε. Πέρσι μιλούσαμε νωρίς και δεν πήραμε τίποτα, είδατε τι έγινε. Τώρα δεν πρέπει να μιλάμε. Να πάμε από αγώνα σε αγώνα και να μιλάμε μόνο για το αύριο. Αφού περάσει ένα διάστημα και δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, θα μπορούμε να μιλησουμε για το που μπορούμε να φτάσουμε”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags