Facebook Pixel Το... τερμάτισε ο Λαφαζάνης!
Life
| 2015-08-23 17:09:00

Το... τερμάτισε ο Λαφαζάνης!

Το... τερμάτισε ο Λαφαζάνης!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας που «μπλέκει» προεκλογικά τα μνημόνια και την φωτιά στην Ρόδο.

Η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη έβγαλε ανακοίνωση για τη φωτιά στη Ρόδο, την οποία επί της ουσίας χρησιμοποιεί για να... "κράξει" τα Μνημόνια!

«Στα ζητήματα πολιτικής προστασίας και ασφάλειας του πολίτη τα δολοφονικά μνημόνια δεν έχουν θέση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο στη Ρόδο.

Η Λαϊκή Ενότητα επισημαίνει «τον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία με την οποία επιχειρούν οι πυροσβέστες για τη διασφάλιση του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας, της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».

Αναφέρει ακόμη ότι «παρά τις ελλείψεις σε επιχειρησιακά μέσα, μέσα ατομικής προστασίας και ατομικό εξοπλισμό, παρά την παλαιότητα του εθνικού εναέριου στόλου, τις μειώσεις των μισθών και την αφαίμαξη των εισφορών τους από τα ασφαλιστικά ταμεία, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών του σώματος που είναι αποτέλεσμα των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών της τελευταίας εξαετίας, οι πυροσβέστες υπερέβησαν τις δυνατότητές τους, βάζοντας σε κίνδυνο και την ίδια τους τη ζωή και αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν μέχρι σήμερα».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Πρέπει επίσης να αναδειχθεί ο επαγγελματισμός και η αυτοθυσία των πιλότων των canadair της Πολεμικής Αεροπορίας που επιχειρούν, καθώς και των τεχνικών που με υπεράνθρωπες προσπάθειες προσπαθούν να έχουν σε ετοιμότητα τον εθνικό εναέριο στόλο παρά τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που υπάρχουν».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags