Facebook Pixel Νικολακόπουλος: Τα "χώνει" με αφορμή τη δήλωση Zεσουάλδο!
| 2015-09-04 13:15:00

Νικολακόπουλος: Τα "χώνει" με αφορμή τη δήλωση Zεσουάλδο!

Νικολακόπουλος: Τα "χώνει" με αφορμή τη δήλωση Zεσουάλδο!

***Βγήκε λοιπόν ο 69χρονος Ζεσουάλδο Φερέϊρα σε μία συνέντευξή του στην Πορτογαλία, να μας πει για τα πρωταθλήματα που άξιζε στην καριέρα του, αλλά δεν τα πήρε. Και μνημόνευσε κι ένα στην Ελλάδα, λέγοντας ότι «το είχε σχεδόν κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε παράνομα μέσα και το πήρε».

***Άραγε, τι εννοεί ο ποιητής; Κατ΄ αρχάς για ποιο πρωτάθλημα μιλάει; Ο άνθρωπος ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού από το Νοέμβριο του 2010 ως το Νοέμβριο του 2012. Φαντάζομαι ότι δεν εννοεί το τελευταίο πρωτάθλημα (2012-13), τότε που απολύθηκε 10η αγωνιστική, γιατί ο Παναθηναϊκός είχε μείνει 15 βαθμούς (!!!) πίσω από τον Ολυμπιακό…

***Μήπως εννοεί το πρωτάθλημα του 2010-11, λόγω του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 με την ακύρωση του γκολ του Κατσουράνη με το σκορ στο 1-1;
Μάλιστα. Να θυμίσω εγώ πως σε εκείνο το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός στο αντίστοιχο ντέρμπι του α΄γύρου στο ΟΑΚΑ είχε κερδίσει με 2-1, με ένα πέναλτι του Σισέ, εκεί που αποβλήθηκε ο Αβραάμ, σε μία φάση αν μη τι άλλο αμφισβητούμενη, με οφσάϊντ στο ξεκίνημά της.

***Αλλά τέλος πάντων, ας το αφήσουμε αυτό. Φτάνουμε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1, την 23η αγωνιστική. Με τον Ολυμπιακό στο +7, μετά από ένα δέκα σερί νίκες! Έστω λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός κέρδιζε εκείνο το βράδυ στο Καραϊσκάκη. Θα μείωνε την απόσταση στους 4 πόντους και θα είχε το πρωτάθλημα ακόμη 7 αγωνιστικές. Και μας λέει ο Ζεσουάλδο ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα!!!

***Πότε ρε παιδιά ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό ενώ ήταν 4 πόντους πίσω κι απέμεναν 7 αγωνιστικές; Προφανώς κάνουμε πλάκα. Και το πόσο πλάκα πρέπει να μας κάνει με αυτά που είπε ο Ζεσουάλδο, αποδεικνύεται με το τι έγινε την αμέσως επόμενη χρονιά, πάλι με τον ίδιο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

***Μιλάμε για το 2011-12, οπότε ο Παναθηναϊκός είχε αποσπαστεί 5 πόντους του Ολυμπιακού την 18η αγωνιστική! Και το πρωτάθλημα το έχασε πανηγυρικά κιόλας ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό! Γύρισε σε χρόνο ρεκόρ ο Ολυμπιακός το -5, το έκανε +4 και πήγε και στο ΟΑΚΑ και κέρδισε παλικαρίσια τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Αμπντούν και το έκανε +7!

***Προσέξτε τι λέει ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα: θα κέρδιζε το πρωτάθλημα του 2011, αν μείωνε την 23η αγωνιστική τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 4 πόντους. Ο ίδιος, που με την ίδια ομάδα έχασε το πρωτάθλημα του 2012, ενώ ήταν 5 πόντους πάνω από τον Ολυμπιακό την 18η αγωνιστική.

***Ας πω απλά, ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας…

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags