Facebook Pixel Ο Ουάρντα μαγικά, ο Μαρκόφσκι τη νίκη!
| 2015-09-13 20:07:00

Ο Ουάρντα μαγικά, ο Μαρκόφσκι τη νίκη!

Ο Ουάρντα μαγικά, ο Μαρκόφσκι τη νίκη!

Ο Αιγύπτιος μέσος τρέλανε τους Αγρινιώτες με τα ζογκλερικά του, όμως το γκολ του Σέρβου έφτανε και περίσσευε στους Αγρινιώτες να νικήσουν 1-0 τον Πανθρακικό και να πάρου το δεύτερο τρίποντο!

Με σκόρερ τον Μαρκόφσκι οι Αγρινιώτες πήραν τη νίκη 1-0 απέναντι στον Πανθρακικό, που δεν τους άγχωσε καθόλου στο ματς. Πολύ καλύτερη η ομάδα του Πόντες σε ολόκληρο το παιχνίδι και εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ουαρντά, που ξεχώρισε με τις «ζογκλερικές» του κινήσεις. Λίγα πράγματα ο Πανθρακικός που παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Ο ΜΑΓΟΣ Ουάρντα!

Τα... ζογκλερικά του Αιγύπτιου μέσου ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε στο Αγρίνιο στην αρχή, με τον Πανθρακικό πάντως να πατάει καλύτερα, παρότι ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος με το σουτ του Κουτρομάνου στο 9`. Οι Θράκες στο 17` έφτασαν κοντά στο 1-0, όταν το μονοκόμματο σουτ του Ποτουρίδη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι! Κόντρα όμως στη ροή του ματς, στο 22` από γυριστή κεφαλιά του Ουάρντα στο πρώτο δοκάρι, ο Αθανασιάδης απέκρουσε, αλλά ο Μαρκόβσκι με δεξί πλασέ σε άδεια εστία έκανε το 1-0!

Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά τους Αγρινιώτες που βγήκαν μπροστά, με τον Πανθρακικό να επιδίδεται σε σωρεία λαθών και κάπως έτσι στο 33` ο Ουάρντα με μαγική ενέργεια βρήκε τον Κάπελ που σέντραρε στο πρώτο δοκάρι, αλλά η άμυνα έδιωξε προ του Μαρκόφσκι. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με γκολ και δοκάρι και τον Αιγύπτιο να προσφέρει απλόχερα θέαμα!

Λίγα πράγματα...

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη συνεχίζονταν για τον Πανθρακικό, ενώ και ο Πόντες αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα βάζοντας τον Βιγιαφάνιες αντί του Πάουλο Μάρκος, που πήγε δεξιά και ο Ουάρντα στον άξονα. Το θέαμα πάντως στη συνέχεια δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και σ` αυτό έφταιξαν οι πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών, με τις δυο ομάδες πάντως να κυνηγούν το γκολ. Μια κεφαλιά του Μπεχαράνο στο 73` και το σουτ του Βιγιαφάνιες που έβγαλε δύσκολα ο Αθανασιάδης ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε. Ο Ουάρντα έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε στο 84` και τρία λεπτά μετά ο Μάκος είχε ένα καλό σουτ, μόλις άουτ. Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι άλλο, με τους Αγρινιώτες να πανηγυρίζουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. 

Παναιτωλικός (Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο (60' Βιγιαφάνιες), Ουάρντα (84' Ρουσκουγιέδα).
Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μάρτινς (58' Μαρκόπουλος), Χαβίτο, Χασομέρης, Μεχία, Σερφά, Σέτι, Χρήστου (84' Ζδράβος-Ρίζος), Νικόλτσης, Ποτουρίδης.

Γκολ: 22' Μαρκόβσκι / -
Κάρτες:
16' Κουτρομάνος, 58' Μπεχαράνο, 72' Μάκος / 56' Σερφά, 63' Χρήστου, 65' Μεχία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags