Facebook Pixel Ανοίγει τον δρόμο για την «Αγιά Σοφιά»
| 2015-10-13 17:12:00

Ανοίγει τον δρόμο για την «Αγιά Σοφιά»

Ανοίγει τον δρόμο για την «Αγιά Σοφιά»

Την πραγματοποίηση ενός σημαντικότατου βήματος, που θα υπερκεράσει ακόμα περισσότερα εμπόδια για την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου, επιθυμεί να κάνει η ΑΕΚ μέσω της αποψινής συνάντησης στην Περιφέρεια Αττικής με τη Ρένα Δούρου.

Στο ραντεβού με την Περιφερειάρχη, η Ενωση φιλοδοξεί να κλείσει αρκετά ανοιχτά ζητήματα και να βρει λύσεις σε ζητήματα που ενδεχομένως στην πορεία να γίνουν προβλήματα. Πριν συμβεί αυτό, στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν.

Η ΑΕΚ θέλει να εγκαινιάσει μια νέα περίοδο στις σχέσεις με την Περιφερειάρχη Αττικής. Αλλωστε, θα είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση από την ανάληψη των καθηκόντων της και αυτό από μόνο του σηματοδοτεί πολλά. Στην Ενωση θέλουν να αφήσουν πίσω τις σκιές του παρελθόντος, να δείξουν πως προχωρούν σε απόλυτη νομιμότητα και με ουσιαστικό τρόπο όλες τις εξελίξεις και να δείξουν την κοινή επιθυμία για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς».

Βέβαια, υπάρχουν και επιμέρους άξονες όπως είναι η χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ για τα έργα στο γήπεδο, η επιμέρους συμμετοχή της Περιφέρειας σε συνοδευτικά έργα και η κατανόηση πως η ΑΕΚ έρχεται να ενώσει και όχι να δημιουργήσει προβλήματα. Και περιμένει πως θα συναντήσει ανάλογη στάση από τη Δούρου, που θα δείξει πως στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της Ενωσης.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags