23/10/15 - 15:48

Δεν φαντάζεστε πόσο ήρθε ο ΕΝΦΙΑ σε άνεργο νέο! (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο το facebook.

Δεν φαντάζεστε πόσο ήρθε ο ΕΝΦΙΑ σε άνεργο νέο! (ΦΩΤΟ)
58.894views 0shares

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε υπάλληλος σε τράπεζα στην Πρέβεζα, όταν τυπικότατος φορολογούμενος πολίτης, πήγε να πληρώσει το χρέος του προς την εφορία. Ο πολίτης, κάτοικος Πρέβεζας, μπήκε στο σύστημα να δει πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσει για τον ΕΝΦΙΑ και ανακάλυψε ένα χρέος που είχε στην εφορία από το 2014. Αμέσως έτρεξε στην τράπεζα προκειμένου να εξοφλήσει αυτό το χρέος μιας και όπως είπε δεν θέλει να χρωστάει πουθενά. Και το πόσο του χρέους; Ένα ολόκληρο λεπτό όπως βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία...

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ιστορία με τον άνεργο που κλήθηκε να πληρώσει επειδή είχε εισόδημα 0,26€. Το μήνυμα του ανέργου νέου από τη Θεσσαλονίκη, έφτασε στον κύριο Μιχελογιαννάκη, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σύμφωνα με αυτό, ο άνεργος είχε μηδενικό εισόδημα ωστόσο καλείται να πληρώσει φόρους επειδή είχε "εισόδημα" από... τόκους 0,26 ευρώ! Μετά από έρευνα, ο άνεργος ανακάλυψε ότι αυτό ίσως να έγινε επειδή δεν έβαλε αποδείξεις. Έτσι, ο άνεργος έκανε τροποποιητική όμως τώρα, του πάει...πρόστιμο πάνω από τον αρχικό φόρο.

"Ένας άνεργος είναι δυνατόν σήμερα στην ελλάδα να έχει αυτή την αντιμετώπιση; Πείτε μου που γίνονται αυτά! Δεν είμαστε σοβαροί! Δεν είμαστε κράτος πια! Δεν αντέχει κανένας αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση μια και καλή πρέπει να δώσει λύσεις" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση.

ΦΩΤΟ από facebook

Πηγή: pamepreveza.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ