Facebook Pixel Αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού!
| 2015-11-02 14:45:00

Αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού!

Αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού!

Τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αναστασίου είναι τελειωμένος από το Tριφύλλι, εμείς αποκαλύπτουμε πού κοιτάζει ο Αλαφούζος για τον αντικαταστάτη του. 

Η κατάσταση στο "τριφύλλι" δεν είναι καθόλου καλή κι αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει τώρα για πρώτη φορά.

Από τον αποκλεισμό από την Καμπάλα η κατάσταση είναι κακή στον Παναθηναϊκό, αλλά πότε για τον έναν και πότε για τον άλλον λόγο, τα προβλήματα δεν είχαν τη μορφή τσουνάμι που έχουν σήμερα.

Γιατί το καινούργιο που έχουμε μετά τη χθεσινή ισοπαλία στη Λεωφόρο, είναι η αντίδραση του κόσμου όχι μόνο προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, αλλά και προς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η κατάσταση χθες θύμισε περιόδους που όλοι θέλουν να ξεχάσουν στο "τριφύλλι" και όλα δείχνουν ότι η κλεψύδρα έχει αδειάσει για τον προπονητή του Παναθηναϊκού...

Και, αν και ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο αναμονής, έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται διάφορα για την επόμενη ημέρα.

Ξέρετε τι υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στον Παναθηναϊκό; Ότι η ομάδα χρειάζεται ένα γερό σοκ, που μπορεί να το προκαλέσει η αποχώρηση του Αναστασίου.

Αλλά και να βρεθεί στην άκρη του πάγκου της, στη συνέχεια, ένας άνθρωπος που να μπορεί να συσπειρώσει ποδοσφαιριστές και οπαδούς και να εμπνεύσει άπαντες.

Αυτό από μόνο του ξέρετε σε ποιο συμπέρασμα οδηγεί; Ότι ο νέος προπονητής των "πράσινων", θα είναι σίγουρα από το εξωτερικό!

Δε χωράει αμφιβολία σε αυτό, αν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ακόμα περιμένουμε τις εξελίξεις με Αναστασίου, καθώς δεν μπορεί να έχει μέλλον μία πρόχειρη λύση από την Ελλάδα.

Ξένος θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού λοιπόν και μη διαβάζετε δεξιά και αριστερά για λύσεις από το εσωτερικό. Εδώ θα είμαστε κι εδώ θα είσαστε. Οι εξελίξεις θα μας επιβεβαιώσουν... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν υπάρχει ο Αλαφούζος! Τι έλεγε μετά το "πέσιμο"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags