Facebook Pixel Απόφαση ΣΟΚ για το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο…
| 2015-12-31 21:00:00

Απόφαση ΣΟΚ για το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο…

Απόφαση ΣΟΚ για το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο…

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον ελληνικό αθλητικό, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του SportDog. Γιατί είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και πώς «χτυπούν» τις ομάδες!

Ακόμα πιο δύσκολα φαίνεται πως θα είναι τα πράγματα για τις ομάδες στον ελληνικό αθλητισμό το 2016, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, πολύ σύντομα θα έρθει ένας νόμος που θα ταράξει τα νερά και θα προκαλέσει νέα και πολύ σοβαρά προβλήματα στους παράγοντες.

Το θέμα αποκαλύπτει η στήλη «Pick n' Scroll» και αφορά την πρόθεση του Σταύρου Κοντονή να επιβάλλει έκτακτο φόρο 4-5%, για κάθε συμβόλαιο επαγγελματία παίκτη! Πρόκειται για μία πρόταση που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ειδικά από τον χώρο του μπάσκετ, όπου τα έσοδα είναι πολύ περιορισμένα.

Οι ομάδες αδυνατούν να «βγάλουν την χρονιά» με τα τωρινά δεδομένα, οπότε φανταστείτε τι θα συμβεί εφόσον υποχρεωθούν να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Βέβαια, η μπασκετική στήλη του Σκύλου, κάνει μία αντιπρόταση στον Υφυπουργό και αναρωτιέται, γιατί από τη στιγμή που ψάχνει χρήματα, δεν αναζητεί πού βρίσκονται τα 2 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει η ΕΟΚ στους διαιτητές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελό ποσό!! Πόσα έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Δημόσιο σε μία 5ετία;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags