Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αναντόλου Εφές και Λιμόζ - ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports
Life
| 2016-02-09 20:07:00

Παναθηναϊκός - Αναντόλου Εφές και Λιμόζ - ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports

Παναθηναϊκός - Αναντόλου Εφές και Λιμόζ - ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports

Δείτε τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball και τον καθοριστικό αγώνα του «Δικεφάλου» στο Eurocup

Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου - Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές (https://www.youtube.com/watch?v=ulwQh1bqN9U) και άλλα 6 παιχνίδια για την 7η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball (https://www.youtube.com/watch?v=DMvz2bRvtkQ), καθώς και το παιχνίδι Λιμόζ - ΠΑΟΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup (https://www.youtube.com/watch?v=73sexDY4mB0).

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 21:40 με τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά κόντρα στη γαλλική ομάδα, με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο, που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, με τέσσερις αγώνες για την Euroleague Basketball. Στις 19:00 η Χίμκι θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία αναμέτρηση που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 21:00 η Φενερμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την ίδια ώρα ο Ερυθρός Αστέρας θα κοντραριστεί με τη Τσεντεβίτα, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Λαμποράλ Κούτσα – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές, που θα προβληθεί στις 21:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης, στο σχόλιο ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας. Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς, στις 18:00 η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα υποδεχθεί τη Νταρουσάφακα, με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Τέλος, στις 22:00 η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας με τηλεοπτική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη.

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Λαμποράλ Κούτσα – Μπάμπεργκ και Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags