Facebook Pixel Θα κλείσουν σπίτια της υψηλής κοινωνίας! ΜΙΛΗΣΕ η 34χρονη που την εξέδιδε ο ίδιος της ο άνδρας
Life
| 2016-02-16 23:57:00

Θα κλείσουν σπίτια της υψηλής κοινωνίας! ΜΙΛΗΣΕ η 34χρονη που την εξέδιδε ο ίδιος της ο άνδρας

Θα κλείσουν σπίτια της υψηλής κοινωνίας! ΜΙΛΗΣΕ η 34χρονη που την εξέδιδε ο ίδιος της ο άνδρας

Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας την έβγαζε στο κλαρί έναντι αδράς αμοιβής

Τρομερές αποκαλύψεις έφερε στην επιφάνεια η κατάθεση της 34χρονης, την οποία έβγαζε στο κλαρί ο 46χρονος επιχειρηματίας- σύζυγός της, αφού πρωτίστως την εξανάγκαζε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης.   Μάλιστα, τα έσοδα τα κρατούσε ο ίδιος, ενώ πολλά από τα όργια γίνονταν στην πολυτελή κατοικία του ζευγαριού στο Διόνυσο.

Η γυναίκα δεν άντεξε άλλο όσα περνούσε από τον Δεκέμβριο του 2013 και τα κατήγγειλε στην αστυνομία. Οι πληροφορίες  λένε πως στο πελατολόγιο της,  βρίσκονται γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου και της υψηλής κοινωνίας!

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, πως η 34χρονη με τα ονόματα και τις διευθύνσεις που έδωσε στην αστυνομία…, "καίει" πρόσωπα και μπορεί να "κλείσει" μέχρι και σπίτια!

Ακόμη, αναφέρει ότι οι εμπλεκόμενοι στα όργια… καταγράφονταν σε ροζ βίντεο εν αγνοία τους, από τον σύζυγό της!

Για τις πέρα από κάθε από όριο φαντασιώσεις… που εκπλήρωνε, υπήρχε τιμοκατάλογος, με τιμές που κυμαίνονταν από 200 έως 400 ευρώ τη βραδιά.

Τέλος, δεν ήταν μόνο η βίλα του Διονύσου… ο τόπος των συναντήσεων με τους πελάτες, αλλά και πολυτελείς κατοικίες σε Μύκονο, Αράχωβα και Πήλιο. Στις περισσότερες "συναντήσεις"… η κοκαΐνη έρρεε άφθονη.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags