Facebook Pixel Η νίκη της ΑΕΚ «εκτόξευσε» την ΩΡΑ!
Life
| 2016-02-17 21:14:00

Η νίκη της ΑΕΚ «εκτόξευσε» την ΩΡΑ!

Η νίκη της ΑΕΚ «εκτόξευσε» την ΩΡΑ!

Η ενωσίτικη εφημερίδα έκανε τρελά νούμερα την επόμενη ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Την «Ώρα των Σπορ» επέλεξαν να αγοράσουν οι ΑΕΚτζήδες την Κυριακή, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί της Ένωσης προτίμησαν να ενημερωθούν από την εφημερίδα που πρόσκειται στην ομάδα τους και όχι τις λεγόμενες αντικειμενικές.

Η «ΏΡΑ» λοιπόν στις 14 Φεβρουαρίου πούλησε 8030 φύλλα σημειώνοντας αύξηση 229 % σε σχέση με την έκδοση της προπροηγούμενης Κυριακής. Ίδιες πωλήσεις είχε και το Goal, ωστόσο το τελευταίο είχε μόνο 35 % αύξηση.

Πολλοί θα πείτε, «έλα μωρέ, νίκησε η ΑΕΚ και όλοι αγόρασαν την εφημερίδα- σιγά τα αβγά» και διάφορα τέτοια κωμικά. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Παρά τις δυσμενείς (οικονομικές) συνθήκες και όσα έχει υποστεί η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική, η παρουσία της «ΏΡΑΣ» ήταν αξιοπρεπέστατη και οι συνάδελφοι κατάφεραν να κρατήσουν το μαγαζί σε πολύ καλά επίπεδα. Είναι σίγουρο, ότι αν άλλες ομάδες περνούσαν όσα η Ένωση, τότε οι εφημερίδες τους θα είχαν ακόμα μεγαλύτερη πτώση και παρακμή.

Αυτό όμως δεν συνέβη στην «ΩΡΑ». Με νύχια και με δόντια οι δημοσιογράφοι με καθοδηγητές τον Πάνο Λούπο και τον Τάσο Τσατάλη πάλεψαν για την επιβίωση της εφημερίδας και τα έχουν καταφέρει μία χαρά. Βρίσκονται μονίμως μπροστά από άλλες οπαδικές εφημερίδες και όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω νούμερα, πλέον μπορούν να «χτυπήσουν» και τις «αντικειμενικές».

Αναλυτικά, οι πωλήσεις των αθλητικών εφημερίδων, την Κυριακή 14/2:

ΩΡΑ των σπορ: 8030
Goal: 8030
ΦΩΣ: 7160
SPORTDAY: 5930
Live Sport: 5620
ΓΑΥΡΟΣ: 4390
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: 3400
Η ΠΡΑΣΙΝΗ: 2030
Η ΓΑΤΑ: 990
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ: 610

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags