Facebook Pixel Άτυχος και άστοχος ο Αστέρας
| 2016-02-20 20:13:00

Άτυχος και άστοχος ο Αστέρας

Άτυχος και άστοχος ο Αστέρας

Για άλλο ένα ματς εντός έδρας απογοήτευσε μένοντας στην λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ...

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής αναμετρήθηκαν ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να εκμεταλλευθούν πιθανό στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ αύριο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Γιαννιώτες για να αποκτήσουν απόσταση ασφαλείας από το γκρουπ της επικίνδυνης ζώνης. Μετά από ένα βαρετό πρωτο ημίχρονο, το δεύτερο ήταν σαφώς καλυτερο παρά τη βροχή. Υπήρχαν καποιες φάσεις εκατέρωθεν των δυο εστιών αλλά τελικά κόλλησαν σε μια ισοπαλία που δεν βολεύει κανένα.

"Φτωχό" πρώτο ημίχρονο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αστέρα να πιέζει ψηλά, έχοντας μια φλύαρη υπεροχή. Μετά το 15ο λεπτό ο ΠΑΣ ισορρόπησε την αναμέτρηση. Παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι κέντρου από τις δυο ομάδες με τον ΠΑΣ να πηγαίνει το παιχνίδι στη δύναμη, κάνοντας αρκετά φάουλ. Μπερτόλιο και Μάσα περιορίστηκαν και ο Αστέρας χωρίς τις εμπνεύσεις τους δεν μπόρεσε να παράγει φάσεις. Στο 36' είχαμε την μοναδική μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Στρούνα με όμορφη σκαφτή πάσα έβγαλε τον Μανιά τετ α τετ με τον Μπαντή, με τον τελευταίο να αναδεικνύεται νικητής και να διώχνει σε κόρνερ.

Ατυχία, αστοχία και... μηδέν εις το πηλίκο

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Αστέρα σε κυρίαρχο ρόλο και πάλι. Στο 51' απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Περιστερίδη, όταν ο Μάσα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής τέσταρε τα ρεφλέξ του τερματοφύλακα του ΠΑΣ, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης μετά από κομπίνα ο Χαμντανί σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 59' νέα φάση με τον Μανιά να φεύγει μόνος του στην πλάτη της άμυνας των Αρκάδων, με τον Μπαντή όμως σε ρόλο... λίμπερο να τον προλαβαίνει έξω από την περιοχή του.

Η είσοδος του Ιωαννίδη στη θέση του κακού σήμερα Γιάννου έδωσε μια κινητικότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, αλλά οι όποιες προσπάθεις του νεαρού επιθετικού ήταν ημιτελείς ή άστοχες. Στο 82' σημειώθηκε άλλη μια αξιόλογη φάση της αναμέτρησης, όταν από όμορφη κίνηση του Τσάβες, η εξ' επαφής κεφαλιά του Μπερτόλιο εξουδετερώθηκε με διπλή προσπάθεια από τον Περιστερίδη. Η τελευταία μεγάλη φάση ήρθε από τον ΠΑΣ, όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Ναδάλες σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μπαντή. 0-0 το τελικό σκορ με τις δυο ομάδες να φεύγουν απογοητευμένες.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού, Χαμνταντί, Μπερτόλιο, Μάσα (77’ Τσάβες), Στανισάβλιεβιτς (46’ Μούκαμ), Γιάννου (65’ Ιωαννίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (63’ Λίλα), Μιχαήλ, Γιάκος (85’ Κοζορώνης), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Στρούνα, Ίλιτς (71’ Τσουκαλάς), Μανιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags