Facebook Pixel Ατάκα ΠΑΟΚτσή: «Τραγικό ότι διαμαρτύρεται η ΑΕΚ»!
| 2016-04-18 21:17:00

Ατάκα ΠΑΟΚτσή: «Τραγικό ότι διαμαρτύρεται η ΑΕΚ»!

Ατάκα ΠΑΟΚτσή: «Τραγικό ότι διαμαρτύρεται η ΑΕΚ»!

Η… μάχη κορυφώνεται μεταξύ των Δικεφάλων, μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ως… τραγικό χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το να συζητάει κανείς για διαιτησία, στο πρώτο ματς των πλέι οφ ανάμεσα στην Ένωση και τους Θεσσαλονικείς.

Για τις διαμαρτυρίες των οπαδών της ΑΕΚ κατά την διάρκεια του αγώνα για τις διαιτητές αποφάσεις, ο Γαλατσόπουλος σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» τα εξής: «Είναι τραγικό να συζητάμε για τέτοια πράγματα, όταν η ΑΕΚ κέρδιζε με 17 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και κέρδιζε με 10 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ απλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια πήρε την νίκη. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Το τι κάνουν οι άλλοι, δεν ασχολούμαι».

Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, επισήμανε: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Καταφέραμε και σπάσαμε την έδρα, κάναμε το 1-0 και από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε, έστω και με έναν πόντο. Το κυριότερο είναι πως θα πρέπει να έχουμε γεμάτο γήπεδο, με την ατμόσφαιρα που ξέρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να δημιουργεί έτσι ώστε να παίξουμε στο γήπεδό μας στα πλέι οφ και να δούμε ακόμη πιο δυναμικούς αγώνες. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει τον προπονητή και τα παιδιά».

Όσο για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πυλαίας, πρόσθεσε: «Πιστεύω πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί και θα έρθει να στηρίξει την ομάδα και να συνεχίσουμε στα πλέι οφ. Μετά πιστεύω πως θα είναι πιο ευχάριστα τα πράγματα για τον κόσμο, για την ομάδα και για τον προπονητή. Θα είναι δικαίωση όλων των προσπαθειών που έγιναν όλο τον χρόνο. Νομίζω πως το αξίζει αυτή η ομάδα να περάσει στα πλέι οφ γιατί η ομάδα είχε ατυχίες και κάποια άτυχα παιχνίδια. Είχε και κάποιες κακές εμφανίσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags