Facebook Pixel Φαγώθηκαν μεταξύ τους Ολυμπιακοί για Διαμαντίδη!
| 2016-05-26 23:30:00

Φαγώθηκαν μεταξύ τους Ολυμπιακοί για Διαμαντίδη!

Φαγώθηκαν μεταξύ τους Ολυμπιακοί για Διαμαντίδη!

Απίστευτο επεισόδιο στο ΣΕΦ μετά τον τρίτο τελικό! Τι έγινε ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού; 

Μετά από τους δύο πρώτους τελικούς εξήραμε την συμπεριφορά των οπαδών και των δύο ομάδων, που ήταν εξαιρετική, εκτός από τις κλασικές εξαιρέσεις.

Η σημερινή ημέρα δεν εξελίχθηκε καλά από την αρχή. Πριν το τζάμπολ είχαμε φραστική επίθεση προς τους διαιτητές του τρίτου τελικού, ενώ μετά το τέλος έγινε και πάλι μεγάλη συζήτηση για την διαιτησία, με τους Πράσινους να έχουν έντονα παράπονα.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, μετά το τέλος του ματς εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο στιγμιότυπο, την ώρα που η αποστολή του Παναθηναϊκού αποχωρούσε από το ΣΕΦ.

Ένας φίλος του Ολυμπιακού πλησίασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για να βγάλει φωτογραφία μαζί του και εκείνη την ώρα κάποιοι άλλοι οπαδοί των Ερυθρόλευκων του επιτέθηκαν φραστικά, επειδή... τόλμησε να ζητήσει φωτογραφία από τον αρχηγό του "τριφυλλιού".

"Δεν ντρέπεσαι να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού;", του είπαν και στην συνέχεια προκλήθηκε φασαρία, με την κατάσταση να ηρεμεί μετά από λίγο, καθώς υπήρξαν ορισμένοι ουδέτεροι φίλοι των γηπεδούχων που επενέβησαν και φώναξαν στους… τραμπούκους να αφήσουν τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν και πως είναι δικαίωμά τους να βγάλουν φωτογραφία με όποιον θέλουν.

Πάντως, εκεί που πάμε να κάνουμε ένα βήμα μπρος, κάνουμε δύο πίσω... Αθάνατη Ελλάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags