Facebook Pixel Πού θα δούμε τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων
Life
| 2016-07-15 19:17:00

Πού θα δούμε τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων

Πού θα δούμε τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων

Διαβάστε αναλυτικά ποια κανάλια θα μεταδώσουν όλα τα προκριματικά ματς της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής έγιναν γνωστοί οι πρώτοι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Σέριφ ή την Χαποέλ Μπερ Σεβά, ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, η ΑΕΚ με την Σεντ Ετιέν, ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ και ο Παναθηναϊκός με την ΑΙΚ ή την Γιουρόπα. Πού θα δούμε όμως όλους αυτούς τους διπλούς αγώνες, την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και την πρώτη του Αυγούστου;

Για τους εντός έδρας τα πράγματα είναι δεδομένα: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ μεταδίδονται από την Nova. Το εντός έδρας του Παναθηναϊκού, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως, κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ – TV.

Κανένα από τα εκτός έδρας δεν έχει κλείσει ακόμα σε ελληνικό κανάλι, όμως πιθανότατα και αυτά θα είναι στα συνδρομητικά, εκτός και γίνει η έκπληξη από την ΕΡΤ.

Στην επόμενη φάση, που για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αν περάσουν θα είναι τα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινάει η κεντρική διαχείριση, οπότε οι αγώνες τους θα μεταδοθούν από τον ΟΤΕ – TV. Στο Γιουρόπα Λιγκ η κεντρική διαχείριση ισχύει μόνο στους ομίλους, οπότε η ΑΕΚ αν περάσει, θα μεταδοθεί από τη Nova, αφού η συμφωνία της αφορά και τις δυο προκριματικές φάσεις.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags