Facebook Pixel Αυτόν λύσσαξαν να τελειώσουν από τον ΠΑΟΚ!
| 2016-08-01 15:15:00

Αυτόν λύσσαξαν να τελειώσουν από τον ΠΑΟΚ!

Αυτόν λύσσαξαν να τελειώσουν από τον ΠΑΟΚ!

Το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο γενικευμένων αρνητικών σχολίων, με αφορμή το γεγονός ότι Σαββίδης και Ίβιτς θέλουν να αποκτήσουν παίκτη στη θέση του!

Είναι γεγονός ότι ο Κλάους Αθανασιάδης δεν είναι και ο καλύτερος επιθετικός που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεδομένου ότι υπάρχουν τομείς στο παιχνίδι του που υστερεί.

Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ποδοσφαιριστής που αξίζει να δεχτεί τόσο μεγάλο πόλεμο που δέχεται το τελευταίο διάστημα από διάφορους δημοσιογράφους (και όχι μόνο!), με αφορμή την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και του Βλάνταν Ίβιτς να αποκτήσει κι άλλον επιθετικό ο ΠΑΟΚ!

Γιατί αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μείνει μόνο με τον Κλάους και τον Κουλούρη και, φυσικά, δεν μπορεί να βγει η σεζόν με υποχρεώσεις σε τρεις διοργανώσεις (ίσως, μάλιστα, η μία από αυτές να είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ!) με μόνο δύο σέντερ φορ...

Αν επικαλεστούμε, μάλιστα, την ποδοσφαιρική λογική, μάλλον χρειάζεται 4 σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ για να μην έχουμε εκπλήξεις μέσα στη σεζόν, παρά αυτό το χάλι που παρατηρούμε τελευταία: Να γίνεται πόλεμος στον Κλάους, επειδή η ομάδα θα αποκτήσει έναν ακόμα σέντερ φορ για την αρχική 11άδα!

Λες και κάποιοι θέλουν να... τελειώσουν τον Έλληνα άσο από τον ΠΑΟΚ ή, ακόμα κι αν δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, θα το ευχαριστιόντουσαν πολύ αν συνέβαινε μία τέτοια εξέλιξη!

Κι εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μίχελ, για παράδειγμα, δεν είναι και μεγάλος φαν του Κλάους... Για αυτό και όπως υποστηρίζουν στην πιάτσα, με πρόταση κοντά στα 2,5 - 3 εκ. ευρώ θα τον πουλούσε, αν υπήρχε ενδιαφέρον!

Μόνο που δεν ισχύει το ίδιο ούτε για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά ούτε πολύ περισσότερο για τον Ίλια Ίβιτς!

Αμφότεροι πιστεύουν πολύ τον Κλάους και τον θεωρούν σημαία της ομάδας, ακόμα κι αν δεν είναι ο Σουάρες! Αν ήταν τέτοιος φορ, άλλωστε, δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ...

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι σε 262 παιχνίδια με την φανέλα του Δικεφάλου, έχει σκοράρει 101 φορές! Και ρωτάμε: Είναι άσχημο αυτό το ποσοστό για επιθετικό;

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Ίβιτς ζήτησε σέντερ φορ που να έχει στοιχεία που να ταιριάζουν με εκείνα του Κλάους, προκειμένου να παίζουν και οι δύο βασικοί τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Για αυτό καλό θα ήταν όλοι εκείνοι οι καλοθελητές που προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα κατά του Αθανασιάδη, με τον τρόπο που ξέρουν, να πάψουν τέτοιες ενέργειες...

Γιατί έχουν φτάσει στα αυτιά του Σαββίδη όλα αυτά και μόνο χαρούμενος δεν είναι από την προσπάθεια κάποιων να κατεβάσουν τη σημαία από τον ιστό της...

Ο Κλάους Αθανασιάδης μένει κανονικά στον ΠΑΟΚ, υπολογίζεται για βασικός και τη νέα χρονιά αναμένεται να έχει στο πλευρό του σέντερ φορ που θα αναδείξει την έφεσή του στο σκοράρισμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags