Facebook Pixel Τρελή φήμη στη Θεσσαλονίκη για πώληση του...
| 2016-08-06 23:15:00

Τρελή φήμη στη Θεσσαλονίκη για πώληση του...

Τρελή φήμη στη Θεσσαλονίκη για πώληση του...

Οι διοικούντες την ομάδα φέρονται "ζεστοί" στο να πουλήσουν ενδεκαδάτο παίκτη της και μάλιστα... τσάμπα!
 

Στον ΠΑΟΚ έχουν δηλώσει ανοιχτά πως η ομάδα κινείται για την απόκτηση επιθετικού εγνωσμένης αξίας, για τον οποίο θα δαπανηθεί το μεγαλύτερο κομμάτι του φετινού μεταγραφικού μπάτζετ.

Οι διοικούντες των Θεσσαλονικιών διατυμπανίζουν ότι ο φορ που θα αποκτηθεί θα προορίζεται ώστε να "τραβήξει το κουπί" στην επίθεση μαζί με τον Στέφανο Αθανασιάδη δημιουργώντας έτσι ένα δυνατό δίδυμο, ικανό να φορτώσει με πολλά γκολ τις αντίπαλες άμυνες.

Παρ' όλα αυτά, η πραγματικότητα ενδέχεται να είναι κάπως διαφορετική. Κι αυτό γιατί ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες πως στον ΠΑΟΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά την πώληση του Αθανασιάδη!

Μάλιστα, φέρονται να είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση ακόμα κι αν οι προσφορές που θα έρθουν για τον Κλάους δεν είναι και... σούπερ. Δηλαδή, ακούγεται πως δεν έχουν πρόβλημα ακόμα να ξεπουλήσουν ουσιαστικά τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ!

Σαφώς και δεν πρόκειται για λίγα χρήματα, αλλά με βάση την αξία του Αθανασιάδη και την προσφορά του στην ομάδα, το εν λόγω ποσό μπορεί να θεωρηθεί μέχρι και ευτελές.

Αυτός που φέρεται να σπρώχνει περισσότερο τον αρχηγό της ομάδας φέρεται να είναι ο Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος είναι υπέρ της πώλησης του Κλάους, ενώ θεωρεί επίσης πως η χρονική συγκυρία είναι ιδανική, μιας και οι οπαδοί "βράζουν" με τον διεθνή επιθετικό για τις ευκαιρίες που σπατάλησε στο παιχνίδι με την Άγιαξ (παρά το γκολ που πέτυχε).

Φυσικά, αν φύγει ο Αθανασιάδης, θα επισπευθεί η μεταγραφή του επιθετικού που έτσι κι αλλιώς ήθελαν να αποκτήσουν οι "ασπρόμαυροι" προκειμένου να μην μείνει άδεια η γραμμή κρούσης, μόνο με την παρουσία του νεαρού, Ευθύμη Κουλούρη.

Το θέμα όμως είναι πως σε περίπτωση που προκριθεί αυτή η επιλογή, ο Κλάους θα φύγει με ένα ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην αξία του. Με τα καλά του και τα κακά του, ο συγκεκριμένος παίκτης έχει υπηρετήσει πιστά τον ΠΑΟΚ, είναι εν ενεργεία αρχηγός του και διεθνής με την εθνική Ελλάδας. Όσο κι αν δεν είναι αρεστός σε αρκετό κόσμο, τα 2 εκατομμύρια ευρώ είναι ένα ποσό πολύ μικρό για να τον χάσει ο ΠΑΟΚ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags