Facebook Pixel ΤΡΕΛΟ σενάριο για παικταρά στον Ολυμπιακό!!
| 2016-08-29 16:27:00

ΤΡΕΛΟ σενάριο για παικταρά στον Ολυμπιακό!!

ΤΡΕΛΟ σενάριο για παικταρά στον Ολυμπιακό!!

Τον θέλουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, δίνουν τρελά λεφτά για να τον αποκτήσουν, όμως οι Άγγλοι επιμένουν πως ο παίκτης συζητάει με τους Πειραιώτες.

Άλλο ένα όνομα προστέθηκε στους μεταγραφικούς στόχος του Ολυμπιακού, μόνο που αυτή την φορά δυσκολευόμαστε πάρα πολύ να πιστέψουμε πως το αγγλικό δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, στο Νησί αποκαλύπτουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μούσα Σισικό, τον 27χρονο Γάλλο μέσο της Νιούκαστλ, ο οποίος απασχόλησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αντι-Πογκμπά (εφόσον δεν γινόταν η μεταγραφή), ενώ σήμερα υπήρξαν δημοσιεύματα για πρόταση της Γιουβέντους που θα φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Νιουκάστλ έχει υποβιβαστεί από την Premier League στην Championship και θέλει να "ξεφορτωθεί" τα "βαριά" συμβόλαια, ρίχνοντας το μπάτζετ της λόγω της δεύτερης κατηγορίας στην οποία συμμετέχει φέτος.

Ο Σισοκό είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, ενώ ήταν στην Νιούκαστλ από το 2013. Σε αυτό το διάστημα, σε τρεισήμισι χρόνια, έχει 118 συμμετοχές και 11 γκολ με τη φανέλα των "καρακαξών". Πριν πάει στην Αγγλία αγωνίζονταν στην Τουλούζ, με την οποία σε πεντέμισι χρόνια είχε 192 συμμετοχές και 20 γκολ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σόδα για να χωνέψουν τη χυλόπιτα στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags