Facebook Pixel Στον... αέρα το Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-25 22:23:00

Στον... αέρα το Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ!

Στον... αέρα το Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ!

Κίνδυνος αναβολής στο παιχνίδι του Δικεφάλου για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League! Διαβάστε γιατί...

Η είδηση ότι οι παίκτες της Σλόβαν Λίμπερετς προσβλήθηκαν από κάποιον ιό μετά την επιστροφή τους από το Αζερμπαϊτζάν και το παιχνίδι με την Κάραμπαχ κινδυνεύει να... τινάξει στον αέρα το ματς του ΠΑΟΚ στην έδρα των Τσέχων που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη!

Οι ιθύνοντες της ελληνική ομάδας επικοινώνησαν με τους αντίστοιχους των Τσέχων για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ το ίδιο έκαναν και οι άνθρωποι της Φιορεντίνα που αντιμετωπίζει την Κάραμπαχ.Ο λόγος είναι πως οι άνθρωποι της Λίμπερετς υποστηρίζουν ότι οι παίκτες τους προσβλήθηκαν από τον μυστηριώδη ιό στο Αζερμπαϊτζάν.

Όπως καταλαβαίνετε, η υπόθεση είναι αρκετά μπερδεμένη και εκκρεμεί έρευνα της UEFA για να διαπιστώσει το τι πραγματικά συμβαίνει. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας δεσμεύτηκαν ότι θα ενημερώσουν επίσημα τις ομάδας για το τι μέλλει γενέσθαι μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου Πάντως, αν αποδειχθεί ότι υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού από τους παίκτες της Λίμπερετς σε αυτούς του ΠΑΟΚ, τότε το παιχνίδι θα αναβληθεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags